Екатерина Захариева: Ако премиерът подаде оставка, ДПС ще са следващата мишена на Христо Иванов и неговите протестъри!

България отблизо

Вицепремиерът Екатерина Захариева заяви, че не е изненадана от решението на ДПС да не подкрепи проектоконституцията на ГЕРБ и свикването на Велико Народно събрание.

Според Захариева оставката е възможен вариант. Тя заяви, че вариантът оставка ще се обсъди с коалиционните партньори.

„Премиерът каза, че той няма никакви притеснения от оттегляне. Тя (оставката – бел. ред.) е с вероятност, колкото и другите възможности”. Да му мислят ДПС, защото те ще са следващата мишена на Христо Иванов и неговите протестъри, заяви Екатерина Захариева, цитирана от БГНЕС.

В коментар на ИСТИНАТА ще напомним, че Захариева и Борисов са толкова спокойни по простата причина, че протестиращите на Христо Иванов вече два пъти ходиха в сараите на Ахмед Доган, построени в местността Росенец, близо до Бургас. Първият път едва не се сблъскаха с личната гвардия на почетния председател на ДПС. На всичко отгоре, Христо Иванов и партия „Демократична България“ са убедени, че Доган и Пеевски са „Дълбоката държава“ в България, че те са истинското задкулисие, което управлява страната.

И естествено, като задкулисие, трябва да си понесат наказанието. А то няма да е по-малко от затвор. Защото самият Доган се хвалеше, че разпределя порциите в държавата. А сега се прави на загрижен ръководител, който иска „рестарт“ на страната.

Затова Захариева и Борисов са спокойни. Понеже Доган и Пеевски рискуват да отидат в затвора, ако Христо Иванов и Отровното трио влязат във властта.

Така че пъзелът става много страшен за партията на Доган. Какво ще стане по-нататък, ще зависи от смелостта или от страховете на ДПС-върхушката. Защото истината е, че те, заедно с Борисов, не работят за България, а за себе си. И за САЩ.

Tagged

1 thought on “Екатерина Захариева: Ако премиерът подаде оставка, ДПС ще са следващата мишена на Христо Иванов и неговите протестъри!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *