Експерт категоричен: Държавен преврат в Русия?! Киев и Западът много са се объркали!

Свят

Поради липсата на положителни новини от фронта, където Въоръжените сили на Украйна и националистическите батальони търпят поражение след поражение, украинската пропаганда се опитва да се вкопчи в последната „спасителна сламка“.

 

На гражданите на Украйна се разказва за плачевното положение в Русия и за предстоящото сваляне на властта в страната.

Руско-украинският експерт Юрий Подоляка разсея гореспоменатия мит. Говорейки за възможността за държавен преврат в Руската федерация, той подчерта, че Киев и Западът сериозно са се объркали.

Според експерта руските геополитически опоненти са се надявали на народни вълнения в Русия заради резкия спад на жизнения стандарт в резултат на санкциите.

Въпреки това, вместо да отидат и да свалят правителството, руските граждани, напротив, се обединиха, заяви експертът. Според Подоляка подобно ниво на патриотизъм вероятно е наблюдавано за последно през Великата отечествена война.

Освен това експертът добави, че руското общество не се страхува от санкциите, наложени от Запада. Напротив, руснаците приветстват решенията, взети от правителството, насочени към национализацията и заместването на вноса, защото това дава възможност на местните производители да доставят на руския пазар прясна и екологично чиста стока за гражданите.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *