Ето в какво се превърнаха „лодките и платноходките“, които трябваше да плуват по българското Черноморие!

България отблизо

Срещата на Бойко Борисов с американския президент Доналд Тръмп дойде след няколко решения на българското правителство, откровено насочени срещу Русия. 

Най-напред, Борисов подари на богатата Америка три милиарда лева, а може би и повече, които взе като заем от Световната банка. За никому ненужни самолети, които според президента Радев, не стават дори за авиационно шоу. След това, вместо да завърши българската част на тръбопровода „Турски поток“, Борисов се захвана да прегръща и целува американската посланичка. И да хвърля пари на вятъра за изграждане на терминал в Гърция, от който да купуваме космически скъпия американски втечнен газ. За да може и природният газ да стане толкова скъп, колкото американските топлоелектрически централи направиха тока. И накрая, като капак на това васално поведение, насочено пряко срещу коренните български интереси, и за да се подмаже на Вашингтон, правителството изгони така наречените „руски шпиони“ от България. „Шпиони“, които нито могат, нито са искали, нито е имало какво да шпионират в България.

Заради това, като награда, а не като благодарност, както каза Соломон Паси, Борисов бе привикан на спявка в САЩ. Но, както знаем, Тръмп не разбира нито от награди, нито от благодарности. И се среща с Борисов не, за да му благодари. А, за да иска нашата военноморска база Атия, близо до Бургас, да стане американска. И в нея да бъдат разположени ядрени ракети, насочени срещу Русия. Защото така било необходимо, за сдържането на Русия.

И още, за да може американските кораби, с ядрено оръжие на борда, да си плават спокойно в Черно море, около границите на Русия. Като се оправдават, че са в акваторията на Румъния и България.

Соломон Паси също говори за разполагане на американски ядрени ракети в България. Но за да не изплаши българите, той каканижеше, че ракети можело да се разположат на остров Белене. Дрън, дрън, че пляс. На кого му трябва остров Белене?! Американците искат перлата на българските и европейските курорти – нашето Черноморие. Да го наблъскат с ядрени ракети, насочени срещу Русия. И в същото време да отблъснат чуждите курортисти, които ще избягат моментално, след като се разчуе за това. И най-напред ще избяга най-голямата чуждестранна група курортисти – руската.

Това, че ще избягат курортистите е едно на ръка. Много по-страшното е, че мигновено ще попаднем на прицела на руската противоракетна отбрана. И хич няма да разберем кога ще се възнесем.

Затова от години, огромната част от българския народ пита какво правим в НАТО? И защо сме „приятели“ със САЩ? Ами че от американците не сме видели нищо добро. Освен разрухата на икономиката, причинена от американския план „Ран – Ът“. Разруха, която нашенските алчни мутрафони довършиха.

Но, ако сега американците наблъскат и нашето Черноморие с техните ядрени ракети, това ще е върхът на американската наглост и българското политическо безумие.

А вместо „лодки и платноходки“, в крайбрежните води на нашите черноморски курорти ще се зъбят настръхналите остриета на ядрени ракети, стърчащи от палубите на огромните американски ракетоносци. Кораби, които носят смърт. За нас и за нашите братя от Русия.

Автор Иво Македонски, istinata.net        

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *