Ето защо Слави Трифонов се съгласил да даде интервю само на Бойко Василев! Ще се изненадате!

България отблизо

След вечерните новини на БНТ днес Слави Трифонов ще даде първото си телевизионно интервю като политик. Както БЛИЦ писа говорим за ефир извън неговия канал „7/8“. Иначе Слави говори два пъти пред Петър Волгин в предаването му по БНР.

Мнозина определят това като истинската новина на деня, а не връчването на мандата.
Новината предизвика куп коментари вчера, когато от държавната телевизия обявиха официално новината, а Бойко Василев прекъсна отпуската си.

Доста медии и политици нападнаха директора Емил Кошлуков и самия Слави, че повтарят случки отпреди изборите, когато БНТ прекъсваше ефира си заради брифингите на ГЕРБ.

„Слави се е съгласил на интервюто точно заради Бойко Василев. Двамата се познават и уважават от студентското предаване „Ку Ку“, където водещият на „Панорама“ беше репортер, твърди „Марица“.

По тяхна информация интервюто е направено снощи, тъй като лидерът на ИТН е поискал все пак да види на коя сила ще бъде връчен третия мандат, за да може да коментира. Не е ясно къде е била срещата на Бойко и Слави, но със сигурност не и в сградата на БНТ.

„Ще е интересно, но не очаквайте някакви промени в политическите нагласи на Слави“, съобщиха пред медията ни депутати от ИТН.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *