Експерт разкри какво ще направи Слави до часове!

България отблизо

В момента гледаме старта на новата политическа кампания. Интервюто на Слави няма да има връзка с третия мандат. Това го казаха още Филип Станев и Тошко Йорданов.

 

Такова мнение категорично обяви в ефира на нова телевизия експертът Владимир Серкаров.

„Сред голяма част от обществото има желание вече да бъде съставено правителство. Това обаче не влияе нито на политиците, нито на политическите процеси. Този парламент не може да излъчи правителство, затова е по-добре да остане служебното. Но със служебно правителство не може да караме дълго, защото има неотложни задачи, които трябва да се решават от редовно такова. В момента, обаче, върви игра на прехвърляне на горещия картоф, в сочене на това кой ще бъде виновен за това, че няма правителство“, каза Петър Георгиев.

„Няма шанс за кабинет в тази парламентарна формация. Едно управление, като гледам какво шоу правят, би било изключително крехко и би имало по-скоро негативни последици за страната“, категоричен бе и Владимир Серкаров.

„Маркет Линкс“ показва, че ще имаме 7 партии в парламента. „Възраждане“ влиза, но това беше логично, след като партиите на протеста се провалиха тотално, добави той.

„Политическият сбор от 120 мандата ще е още по-труден за формиране. Може и някакво патриотично обединение също да се засили и това значи, че ситуацията ще стане още по-патова. Хоризонтът хич не е светъл занапред“, смята той.

Това, което наблюдаваме в последните месеци – безумно държавническо поведение, ще продължи“, прогнозира Серкаров.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *