Ето каква ще е тайната мисия на Цветанов, който се върна по терлици в парламента!

България отблизо
Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се върна в парламента. Цветанов е записан като сътрудник на парламентарната група, която доскоро ръководеше.

Проверка в регистъра на Народното събрание показва, че Цветанов е привлечен като консултант на групата в област „заместник-председател на ПП ГЕРБ“. Списъкът на сътрудниците на парламентарната група допълват още 8 души. Сред тях е медийният съветник на премиера Борисов – Севдалина Арнаудова, както и областният координатор на партията в София Цветомир Паунов.

 

Сред сътрудниците на БСП личат имената на Кирил Добрев, който също подаде оставка като депутат. Забелязва се и ген. Бриго Аспарухов – член на Изпълнителното бюро на социалистите. Сътрудник е и Деница Златева.

 

В компанията на бившите народни представители с договор за сътрудници в НС са Юнал Лютфи и Янко Янков от ДПС.

 

Интерес предизвикват и сътрудниците на „Воля“. Посочен е бившият директор на пресцентъра на кабинета „Сакскобургготски“ Цветелина Узунова. В същата група е и Цветелин Кънчев – председател на „Евророма“, който консултира Марешки и хората му по „вероизповеданията“.

Ролята на Цветанов обаче е да държи кворума, да гледка кого го няма, да слушка кой какво приказва в кулоарите и да прави договорки с разколебани депутати. И най-вече да държи под око патриотите.

Tagged

1 thought on “Ето каква ще е тайната мисия на Цветанов, който се върна по терлици в парламента!

  1. Или както се казва в поговорката! „Гарван гарвано око не вади! “ не че не му отива на Цветанов тази роля, но мястото му е във физкултурния салон! Той е вреден за политиката поради некомпетентност, действията му са съпроводени с мъст и критики, с които е на ти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *