Фандъкова отвратена: Цветанов трябва да се махне от политиката!

България отблизо
”Споделям мнението на премиера Борисов, че със скандала с апартаментите отвратихме хората. Трябва да понасяме грешките си и да поемаме отговорност. Цветанов постъпи правилно”. Това заяви пред НТ столичната кметица Йорданка Фандъкова.

Попитана дали е различен моралът при напускането на Цветанов на Народното събрание и при запазването на зам.-председателското място в партията, столичната кметица отговори: „Моралът не може да бъде различен. Закъсняла е реакцията на Цветанов. Той има голям авторитет и затова остана. Аз бих си тръгнала от важните позиции в партията”.

 

Фандъкова смята, че есемесите на главния архитект на София Здравко Здравков от фирма „Артекс” не са заплаха. За нея те са просто кореспонденция.

 

„Никога не съм водила разговори за апартаменти. Аз си имам жилище и то ми е достатъчно – живея в апартамент, който е построен като обезщетения на наследствен терен в кв. „Манастирски ливади” – един от кварталите с недобра инфраструктура“, каза кметицата.

 

За Йорданка Фандъкова темата за местните избори не стои на дневен ред. Тя още не е мислила дали отново ще се кандидатира. Трябва да си направи равносметка за свършеното от нея, за да може да се впусне в нова предизборна надпревара, смята тя и допълва: „Политиката не е чиста работа, трудно е за удържане”.

Tagged

1 thought on “Фандъкова отвратена: Цветанов трябва да се махне от политиката!

  1. Леле,жива да не бях.Боковата послушница,дето що рев изрева при загубата на цеца-мамата,сега опитва да се репчи.Може би наистина корабът потъва и плъховете опитват да изкарат дивиденти,за да се настанят отново на печелившо местенце?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *