Ето какво каза Кремъл за посещението на Зеленски у нас

Свят

Кремъл разкритикува посещението на президента Володимир Зеленски в България, като заяви, че украинският президент се опитва да „въвлече“ други държави в конфликта между Москва и Киев, цитира АФП.

„Режимът в Киев прави всичко възможно да въвлече възможно най-много държави почти директно в този конфликт“, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

„Много страни вече се впуснаха с главата напред в този конфликт, както пряко, така и косвено. Тази тема ще бъде обсъдена с българите“, заяви той.

По всяка вероятност Кремъл ще предупреди правителството на Денков, че прекаленият ентусиазъм, който ги е обхванал в слугинажа на САЩ и Запада се отразява много зле на българските национални интереси.

Ето вече няма да имаме втора ядрена електроцентрала, токът никога няма да е евтин, икономиката ни никога няма да бъде конкурентна на другите държави и няма да носи пари в бюджета на страната ни.

Което на практика означава, че скоро няма да има пари за плащане на пенсии и заплати, няма да има за образованието, за общините, за армията, нито за научната сфера. Защото и сега ние плащаме заплати и пенсии със заеми от Международния валутен фонд. Но в един момент те ще искат да започнем да връщаме парите с лихвите. А ние няма да можем.

И ще започне, както в Гърция, орязване на заплати и пенсии, орязване на всички социални програми, няма да има и за подкрепа на младите семейства, на майките с деца и т.н.

Ще станем още по-бедни.

А ако успеят да ни вкарат и в Еврозоната, съвсем ще изчезнем.

Това е бъдещето ни в ЕС. На нашите деца и на нашите внуци.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *