Ето какво предсказват пророците за Америка! Ще се смаете

Свят

Природни катаклизми ще унищожат няколко мегаполиса

Пророчество за кървава революция в Щатите е направено през 19 век от американския мормон Джоузеф Смит. Той обещава мормонска власт в САЩ. Според предсказанието, хората, обърнати към тази вяра, ще изчакат най-ужасните времена за държавата в Скалистите планини. Трудната ситуация ще бъде причинена от народни вълнения, които ще възникнат, когато в страната „царува злото“. В САЩ предстои революция, а след това ще започне гражданска война, в която „брат срещу брат, и син срещу баща, и дъщеря срещу майка ще се обърнат“. Америка ще бъде цялата в кръв.

Гибел от звездите

Германската монахиня от 12-ти век Хилдегард от Бинген предсказва унищожаването на „отвъдморската цивилизация“. Страната, която подобно на Вавилон е населена от хора от различни племена, ще бъде опустошена от земетресения, огромни потоци морска вода и бури. Голяма част от територията на тази земя ще потъне в морето. Причината ще е звезда от небето, която ще падне до страната и ще я потопи в морските дълбини. Това ще бъде последвано от наводнения по целия свят, пристанищните градове ще пострадат, а след това ще се разпространят болести и чума. Много народи ще бъдат измити от лицето на земята.

Разрушаването на света

На светата гора Атон в един от манастирите наскоро е намерен свитък от 1053 г., наречен ръкопис Кутлумуш. Той описва бъдещата история на човечеството. Историята на 20-ти век, например, е представена в него така: „И тогава ще се случи голяма война, в която ще участват всички страни и ще завърши с избиването на германските народи. След тази война, ще започне още една, но преди това ще има изтребление над православните народи в Илирия (очевидно в Сърбия). Елините (очевидно европейската цивилизация) първо ще победят агаряните (цивилизациите на исляма), а след това ще паднат пред тях. Европа ще бъде нападната от адриатическите нашественици под водачеството на агарянския лидер. Германците ще се обединят с православните и съюзниците ще победят както агаряните, така и французите, а победата ще остане с православието.

След обща европейска война, ще настъпи объркване на земята и тогава седем големи държави ще спорят за Константинопол, в резултат на което ще настъпят три дни, в които половината свят ще бъде унищожен. Победата ще остане с най-силния, след което губещите страни ще сключат съюз срещу победителя и ще започнат отново изтребление – ядрена война. Тя ще бъде спряна с Божията намеса, латинците ще приемат православието, папата ще абдикира, християните ще имат един патриарх. Едва на 55-та година ще свършат премеждията“.

Криза на капитализма

Атонският старец Стефан Карулски предрича, че „Америка ще рухне“. Той умира през 2001 г. и многократно казва, че Съединените щати „ще изчезнат напълно“. Старецът, който живее в пещера и дори не знае имената на съвременните политици, казва на монасите, че жителите на Щатите ще избягат от страната и ще се опитат да отидат в Русия и Сърбия. Стефан Карулски не казва кога ще стане това.

Норвежкият социолог Йохан Галтунг е един от първите, които предричат ​​разпадането на СССР. Сега той предрича същата съдба на Америка. Сред причините ученият посочва непреодолимите различия в страната (между черни и бели, между либерали и християни) и конфликта на САЩ с много други държави по света. „САЩ ще се разпаднат поради общата криза на капитализма“, смята социологът.

Окултистът и гадател Едгар Кейси подчертава в своите пророчества, че САЩ ще бъдат наказани от самата природа. Поради многобройни, катаклизми страната ще изпадне в упадък и конкурентите ще завземат лидерската роля. Той вярва, че в резултат на бедствия, източното крайбрежие на Америка, западното крайбрежие и центъра на страната ще бъдат унищожени и в Атлантическия океан ще се появят нови острови. Крайбрежието край Ню Йорк и самият град ще потънат в океана. Но преди това под вода ще потънат териториите на Южна Каролина и Джорджия.

Любопитно е, че само един ясновидец вярва, че краят на САЩ ще настъпи не заради природни бедствия, а във война с двама противника – Русия и Китай. Сара Хофман получава дарбата да гадае след тежък инсулт. В цветните си сънища тя говори за бъдещето на различни страни. Жената вярва, че преди глобална война в света ще избухне епидемия от болест, която нарича вируса Ебола, но признаците й ще бъдат различни: хората ще бъдат покрити с бели мехури и ще умират в агония.

Третата световна ще започне поради бедствията, обхванали земното кълбо, и желанието да се овладеят ресурсите на съседите. Сара Хофман „вижда“ ядрени облаци, които покриват цялата територия на Америка и само някои от ядрените бомби са доставени от ракети от други страни. Повечето от тях вече са в страната: транспортирани са с камиони и автомобили. Единственият град, който ще пострада от нещо различно от ядрена експлозия, ще бъде Солт Лейк Сити. Според прогнозите на жената, източното крайбрежие на САЩ ще бъде завладяно от Русия, а западното – от Китай.

Но оцелелите ги очакват още по-големи мъки. След ядрена война, до Земята ще се приближи „огнено кълбо“, което ще изгори напълно планетата ни. Преди това обаче ще се случи Второто пришествие на Христос, който ще спаси всички, които са записани в книгата на живота.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *