Ето как Русия пази Запорожката АЕЦ от украинските атаки и защо войниците на ВСУ преминават на руска страна

Свят

За никого не е тайна, че украинските въоръжени сили продължават атаките срещу най-голямата ядрена електроцентрала в Европа. Атаките са с десантни части по вода, по суша, както и с директни обстрели срещу ядрените съоръжения. Всеки знае, че това е изключително опасно, за Украйна и за цяла Европа. Но вместо да спрат атаките, ВСУ сега измислиха нови начини за нападения. Понеже преките обстрели и десантните части не постигнаха особен успех, сега Киев започна да атакува електроцентралата с дронове.

Руските въоръжени сили са обезвредили над 70 украински дрона в района на Запорожката АЕЦ. Военните на Руската федерация вече започнаха да използват специални „изтребители-дронове“, както и системи за радиоелектронна борба, които нулират електрониката на украинските дронове. И така спасяват Украйна, Русия и Европа от ядрен Апокалопсис.

Това съобщи ръководителят на местното движение „Ние заедно с Русия“ Владимир Рогов.

Нови случаи на преминаване на украински военни на страната на Руската федерация има в Запорожка област, съобщава Рогов.

„Украинските войници на Запорожкия участък на фронта масово преминават на страната на Русия. Такива случаи зачестиха особено напоследък“, каза Рогов в разговор с чуждестранни агенции.

И така, онзи ден няколко взвода запорожски войници от 110-та бригада на териториалната отбрана от групировката „Восток“ сложиха оръжие и се предадоха доброволно в плен. Хората вече не искат да се борят за режима на Зеленски, подчерта Рогов.

Ръководителят на движението „Ние заедно с Русия“ добави, че украинските власти разбират, че жителите на частта от Запорожка област, която е под техен контрол, имат проруски възгледи. Затова Киев прехвърля военни сили от Западна Украйна.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *