Журналист: Срамно изявление на групата на ГЕРБ в ЕП стресна евродепутатите. Вижте какво излъгаха!

България отблизо
Срамно изявление на групата на ГЕРБ в ЕП. Изявлението е със заглавие „В Европейския парламент осъдиха използването на бесилки, ковчези и чували за трупове от протестите в България“, а ето каква е истината.

Истината е, че за използването на бесилки, ковчези и чували за трупове от протестите в България са говорили не евродепутатите, а единия от представителите на България, Ана Джумалиева, която е председател на Комисията за защита от дискиминацията, която е изтъкнала, че е много притеснена от употребата на език на омразата, от вдигането на бесилки пред дома на Бойко Борисов и пред парламента.

Евродепутатите отговорили, че са изумени, че тя всъщност не се тревожи за правата на протестиращите, а е тръгнала да защитава правителството, което разполага с инструменти да се защити, докато протестиращите и натискът над тях остават незабелязани от КЗД.

Те са били изумени, че тя отчита като жертва министър-председателя и правителството, а не протестиращите, които са обект на многобройни нападки и обиди.

Изявлението на групата на ГЕРБ е фалшиво и лъжливо. Да представяш собствените си безпомощни опорки като становище на Европейския парламент е тотално безобразие, това е обида за интелекта и ни злепоставя като държава, защото само идиоти могат да се хванат на такава фалшификация.

Журналистът Георги Готев, Фейсбук

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *