Западни медии уплашено: Русия мина в боен режим, горко на враговете

Свят

Отбранителната промишленост на РФ работи на пълен капацитет, съобщава Welt. Тя произвежда 7 – 8 пъти повече от целия военно-промишлен комплекс на НАТО, начело със САЩ.

Икономиката на страната с лекота се справя с всички „вълни на санкциите, дори и с най-адските, както ги кръстиха в Брюксел и Вашингтон.

Руската армия вече е най-могъщата в света, с отлично въоръжение, много добра стиковка между отделните родове войски и безценен боен опит в украинските баталии.

Това означава, че Русия вече мина в боен режим и едва ли ще се намери армия в света, която да издържи в битка с нея. Защото освен всичко изброено дотук, руската армия разполага с много оръжия, които работят на нови физически принципи и са неизвестни за всички държави в света, включително САЩ.

Затова руският президент охотно застава пред широката публика — той може да съобщи за определени успехи.

Според Le Figaro Владимир Путин „демонстрира увереност“ и охотно обяснява как се развиват глобалните кризи – които, според него, са от полза за Русия. Руският президент заяви, че Русия воюва срещу целия Запад, но ще победи, защото освен оръжията и армията, на нейна страна е силата на правдата.

Защото Западът нападна Русия, а не обратното. И сега РФ няма друг избор освен да победи. Което и прави в момента.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *