Играта загрубя: Борисов обвини Радев за снежните топки

България отблизо

Експремиерът Бойко Борисов е в Исперихското село Йонково. Там кмет от ГЕРБ спечели местните избори. Борисов коментира вчерашните ексцесии на Шипка, когато премиерът Кирил Петков бе замерян със снежни топки навръх националния ни празник 3 март.  

„Нали знаете какво на гробищата пише. И ние бяхме като вас, и вие ще дойдете при нас. И до българските, и до турските, все още отидем. Искам да те поздравя за това, че спечели. Факт е че като се прави за населените места, хората са благодарни. Първо асфалтирахме селото. В Ясеновец пуснахме 100 000 лева. Само, че нашия кмет асфалтирал само ромската махала. Хората виждат, че сме строили. Ще си го доизпълним“, каза Борисов.

„И ние в София партиите не се обичаме много. Беше ни криво на националния празник. Не ми харесва на поразника да мелиш със снежни топки. Поне на националния празник. Това е демокрацията. Хората да могат да си заявят. Беше ми криво.

На национален празник, на обединението, заедно да сме, но Румен Радев създаде такова напрежение и омраза за тази година, че вместо да си върви всичко по един цикъл на управление на демокрация…

Не ми беше приятно премиерът да бъде освиркан, замерян на национален празник. Това го направиха хората, които преди година и нещо срещу нас“, коментира още Борисов.

Радев пръв започна разделението на нацията!

Б.Р. /Ние от istinata.net не помним някога Борисов да се е качвал на Шипка на националния празник и да е поднасял цветя на 3 март когато и да е, но нейсе. Може да сме късопаметни/ 

„Трябва да сплотяваш, съветва Борисов. И ние не се обичаме, но когато за България и всеки живот е важен, помагаме. хващайте се на работа . Уважавайте се“, подчерта той.

„Сега да видим как ще излезем от омразата. За два месеца им се случи всичко, което на нас ни се случи. Дано се осъзнаят“, каза още лидерът на ГЕРБ. 

От 13 населени места спечелихме 6 кмета, коментира той резултатите от частични избори. ГЕРБ е партия, която пази етническата толерантност и помага на всички. Ние не знаем колко кметове имаме по тези населени места, но навсякъде проповядвам толерантност. Майка ми казваше, Бог да я прости: Хвърляй, кмете назад добро, напред ще го намериш, приключи Борисов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *