Изборите вече са на живот и смърт: Ето какво се случи с Караянчева!

България отблизо

Председателят на парламента Цвета Караянчева е пострадала при инцидента, в който участва днес. Тя е със счупена ключица и два прешлена, научи БЛИЦ.

Очаква се шефката на парламента да бъде транспортирана спешно с хеликоптер от болницата в Шумен към София.

Припомняме, че по първоначални данни на главен път Шумен –Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31 – годишната водачка на лек автомобил „Ауди А 4“, на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се лек автомобил.

За преглед в болница са транспортирани трима души. Водачите са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни. Работата по изясняване на причините за пътния инцидент продължава./ Източник blitz.bg/

Коментар на ИСТИНАТА: 

Този път май Борисов сериозно е задействал своите калинки. И ги е юрнал да тичат с мощните си автомобили по села, градове и паланки. За да покаже на Цветанов, че той, Борисов, може и без него да печели избори. А така стават катастрофи. Понеже и шофьорите май нямат почивка. И заради някаква си наранена Борисова гордост, която предизвика „състезанието“ между Борисов и Цветанов, жертви стават тези, които са се поставили сами в услуга на Борисов.

Да не дава Господ на никого такова премеждие и желаем бързо оздравяване на Караянчева, но учудващо е само защо е вдигнат цял хеликоптер, при положение, че тя, макар и пострадала, не се нуждае от спешна медицинска помощ. Но Баце се грижи за своите питомци.

А за обикновените българи кой ще се погрижи?! Май няма кой! Въпреки изборите!

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *