Известна нумероложка разкри дали ще има предсрочни избори и какво ще стане с войната в Украйна!

България отблизо

„Коалиционните партньори от кабинета „Петков“ все по-трудно ще стигат до единомислие, а балансът е нарушен“, това заяви нумерологът Нели Колева. тя е категорична, че звездите вещаят нови избори най-късно напролет.

По думите й от юли лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов се намира в лични месеци, които дават завишена активност. Освен това нумероложката заяви, че за „Възраждане“ 2023 г. може да се окаже ключов фактор, заедно с партия ГЕРБ.

 

„Анализ на рождената карта на премира Кирил Петков сочи силна личност – зодия Овен, но е непредвидим и импулсивен“, допълва тя.

Ето какво още каза нумерологът Нели Колева в интервю за „Марица„:

– Инж. Колева, годината е изключително динамична, изобилстваща с кризи. Колко драматична е картината на периода от нумерологична гледна точка?

– От нумерологична, планетарна гледна точка от 2020 г. започна нов глобален преход. В момента светът, всички ние, се намираме в голям космичен цикъл на глобална трансформация – до 2029 година.

Според нумерологията и астрологията планетата Земя навлезе в нова епоха – от началото на 2020-ра. Съвсем нова енергия характеризира прехода, особено идните 4 години – до 2025-а. След пандемията в близките няколко години се очакват политически и икономически промени в света. Хороскопи на влиятелни лидери претърпяха промени, които продължават и в годините напред.

От астрологична гледна ще има хороскопи на политици, които са в хармония с настоящия напрегнат цикъл. Ще има и лидери с хороскопи, които са в дисхармония с планетарния 9-годишен цикъл. И това все повече ще води до неочаквани големи трансформации в политическия живот на много страни.

2022 година е под засиленото влияние на цифра 6, която е символ на планетата Венера, която отговаря за емоцията, любовта, красотата, както и за парите, финансите. От астрологична гледна точка Венера установява спокойствие, стреми се към хармония, баланс, носи справедливост. Но аспектите на 2022 г. имат отношение с кармични уроци на планетата Сатурн, които тепърва ще се проявят.

Целият предстоящ период до края на 2022 г. е свързан с големи трансформации на всички нива. Това може да засяга както лидери, така и политически партии.

Хороскопите на много лидери до края на 2022 г. са под влиянието на планетите  Сатурн, Уран, Плутон. Аспектите на Сатурн и Плутон имат отношение към властта и силата.

Всички месеци до края на тази година, частично месец юни, са напрегнати, с трудности и ограничения. В коалицията са възможни всякакви недоразумения, спорове, конфликти; коалиционните партньори все по-трудно ще стигат до единомислие, балансът е нарушен. Особено дисхармонични са месеците август, септември, октомври, ноември от годината.

Нека обаче се има предвид, че подобни анализи се изготвят много трудно, тъй като в политическия процес участват не само лидерите, а има важни фигури в сянка, които не се виждат на преден план.

– Ще оцелее ли българският кабинет предвид сериозните критики срещу действията му и спада в доверието?

– Тенденцията е за неспокойни месеци в политическия живот на България до края на 2022 г. Напрегнати месеци има и през 2023 година.

Българското правителство начело с премиера Кирил Петков се намира в затруднено положение. Това сочат нумерологичните изчисления и моментните хороскопи, съставени за доста членове от формацията „Продължаваме промяната“ (ПП), както и за коалиционните партньори „Има такъв народ“ (ИТН) с лидер Слави Трифонов, БСП с лидер Корнелия Нинова, Демократична България.

2022-ра е много тежка за премиера Кирил Петков. Анализ на рождена карта на премира сочи силна личност – зодия Овен. В същото време обаче е непредвидим, импулсивен. Според кармата, през 2022 г. Плутон прави трудни аспекти в моментния личен хороскоп на премиера и се очаква Петков да има сериозни трудности в управлението на страната.

Също така нумерологични, астрологични фактори сочат трудности този коалиционен кабинет да продължи безметежно напред. Коалиционните партньори все по-трудно ще намират общ език. В идните месеци предстоят нови недоразумения, неразбории, трудно общуване. Още от месец юни започват неразбории в парламента, както и между партиите в коалицията.

Според нумерологичния анализ през второто полугодие на 2022 г. тенденцията за неразбирателства в парламента е силно изразена. Особено отчетлив е периодът от месец август, септември  до ноември 2022-ра. Предстоят нови кардинални промени и тенденция за нови избори в рамките на тази година. Много напрегнат ще е периодът в края на годината – до декември.

Кабинетът „Петков“ няма добра тенденция за продължителност през 2023 г. според нумерологични, астрологични изчисления. Хороскопите на повечето от лидерите в управляващата коалиция са изключително динамични през второто  полугодие на 2022 г.

– Възможно ли е „Има такъв народ“ на Слави Трифонов да напусне коалицията или това са само заплахи на думи?

– Не са само заплахи за напускане на коалицията от страна на лидерите. В последно време и Слави Трифонов, и Тошко Йорданов неведнъж са заявявали, че могат да напуснат коалицията.

Рождените композитни карти, както и моментните хороскопи на Слави Трифонов и на Тошко Йорданов сочат наличие на проблеми, които ескалират в месеците до края на 2022 г. Според рождения хороскоп, Тошко Йорданов смени лична вибрация на година и премина в Уранова цифра, която е още по-отговорна, а и доста непредвидима. Според тази вибрация като лична година човек се бори с неправдата, търси справедливост, иска да бъде зачетен. В такава година генерални и важни решения могат да се вземат доста бързо.

От месец юли Слави Трифонов се намира в лични месеци, които дават завишена активност по всички важни въпроси в коалицията.

Лидерите и на другите партии в коалицията търпят кардинални промени – още до края на 2022 година. Има отзвук, който ще се усеща до месец март 2023.

Това се отнася както за лидерите на „Има такъв народ“ Слави Трифонов и Тошко Йорданов, така и за съпредседателите на формацията „Продължаваме промяната“ – премиера Кирил Петков и вицепремиера Асен Василев. Същото засяга и лидерите на  партия ГЕРБ Бойко Борисов, на БСП Корнелия Нинова, на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Следвайки знаците на нумерологията и астрологията, предстоят трансформации в политическия живот на страната. От месец август 2022 г. до края на годината всички партии, включително и парламентът, минават през по-труден етап, с отчетлива тенденция за предстоящи нови избори в рамките максимум до девет месеца – до пролетта на 2023 г.

– Какви шансове има новата партия на експремиера Стефан Янев „Български възход“?

– Нумерологични изчисления показват, че партията „Български възход“ на г-н Стефан Янев предстои да набира все по-голяма популярност – особено в последните месеци на 2022 г. Чрез нумерологично проследяване, тенденцията за бърз старт на партията не е на лице. Едва след март 2023-та и през второто полугодие на идната година новата партия на експремиера бавно започва да намира своите избиратели.

– Ще продължи ли партия „Възраждане“ да трупа популярност?

– Според астрологични характеристики партия „Възраждане“ с лидер Костадин Костадинов продължава да набира последователи.

За Костадинов, според рождени показатели в динамичния му личен хороскоп, времето оказва позитивно влияние в периода до края на 2022 г.  За „Възраждане“ 2023 г. може да се окаже ключов фактор, заедно с партия ГЕРБ. Впрочем според нумерологията, партия ГЕРБ с лидер Бойко Борисов има предстояща водеща роля и държи ключа в следващите избори.

– Ще се проточи ли войната в Украйна и догодина?

– Според изчисленията, има тенденцията войната да се проточи във времето напред – до края на годината. Редица цифрови анализи сочат, че войната се разгръща през второто полугодие на годината. За Русия и Украйна, също и за съседна Полша настъпват неочаквани трансформации в края на 2022-ра, както и през 2023 г.  Ключови месеци са септември, октомври, ноември 2022 г.

– Ще постигнат ли Русия и Украйна примирие? Ще спрат ли активните военни действия преди есента? 

– Анализ на рождените карти на двете държави Русия и Украйна показва, че липсва добра тенденция активните военни действия да приключат до есента.

– Има ли вероятност руският президент Владимир Путин да бъде отстранен поради болест или с преврат?

– Композитната рождена карта на Владимир Путин сочи твърдост, устойчивост, независимо че има голямо недоволство сред бизнесмени, доста хора както от руския елит, така и в световен план, според медии, анализатори, социални мрежи.

Нумерологичен анализ показва, че Путин се намира в Сатурнова година на вибрация 4, която дава доста ограничения, стремеж към коренно различен нов ред, преструктуриране на всичко старо. В астрологията Сатурн носи тежки кармични уроци. Тази планета винаги напомня, че за да се постигнат траен успех и резултати, трябва да се спазва редът. И поради това Сатурн често носи „раздяла“ или отнема  нещо.

В същото време руският президент Владимир Путин се намира в лична година 4 според рожден хороскоп. Лична вибрация четворка винаги преструктурира определени събития, свързана е с практичност, силна борба и с властта. В Сатурнова вибрация на рождена лична година резултатите не са нито лесни, нито се постигат бързо. При Сатурново влияние ситуациите се планират. Това е труден за отработване аспект, който бавно и методично може да доведе до натрупване на положителна карма.

– Украинският президент Володимир Зеленски обяви, че има План Б, в случай че бъде убит. Има ли наистина такава вероятност?

– Според редица нумерологични, астрологични характеристики се очертава продължителност на военните събития. Украинският президент Володимир Зеленски продължава да е все така активен със своите медийни участия в Европа и по света, както да е и във фокуса на прожекторите. Рисковете в такава ситуация са логични.

– Китай ли ще е новата световна сила, както говорят всички наблюдатели и каквито са амбициите на президента Си Дзинпин?

– Китай иска да стои на върха като могъща сила, от доста години е със заявка да е център на света като страна с глобална роля. Китайският лидер Си Дзинпин е един от най- могъщите и амбициозни лидери в света.

Според астрологията, редица нумерологични тълкувания сочат, че рождената и копозитна карта на китайския президент е изключително устойчива и успешна. Си Дзинпин има щастлив аспект с Юпитер и Плутон, които дават власт, гарантират трайни, дългосрочни успехи и стабилност сред останалите лидери. Хората с този аспект са смели, упорити, имат високи амбиции, силна воля в стремеж за постигане на целите. Освен това  притежават особена харизма, мощ и голям енергиен потенциал.

Коя е тя?

Инж. н.с. Нели Колева е завършила ВМЕИ „Ленин“ – София, специалност „Изчислителна техника“. Научен сътрудник първа степен. От 30 години се занимава с нумерология, астрология, кабала. Авторка е на 5 книги по нумерология – „Посланието на цифрите“, „Практическа нумерология“, „Съвместимост и Партньорство“, „Любовта чрез рождената дата“. Изградила е „Садоха Нели Колева“ – нова система за прогнози, която обединява трите древни езотерични науки – нумерология, астрология и кабала. Провежда обучение и курсове по нумерология. Рисува и енергийни картини с пръсти – биополева живопис.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *