Извънредно: Кирил Петков разкри нещо, което ужасно ще разтревожи Борисов и ГЕРБ!

България отблизо

Много хора биха обявили по телефона, че ще гласуват за ГЕРБ, но има един скрит вот от хора, които ни симпатизират и вярват, че промяната може да дойде.

 

Това заяви в ефира на Нова телевизия съпредседателят на ПП Кирил Петков.

Той призна, че вярва в идеята, че партията му може дори да е първа на изборите в неделя.

„Аз искам да съм 121-ия депутат на промяната. Всичко зависи от това колко хора ще излязат да гласуват“, добави той.

След гостуването ни в „Панорама“ с г-н Каримански от ИТН си казахме, че имаме много общи неща между двете партии и трябва да се фокусираме в тях. С ДБ се припокриваме много. С БСП също се припокриваме примерно в антикорупционната стратегия“, заяви политикът.

Той заяви, че няма да отива с его и имена на министри при коалиционните партньори. Искаме да изкараме капацитети и ще ги сложим на масата. Капацитетът за транспортен министър е Николай Събев, искаме Николай Денков да си продължи в МОН. Асен Василев ще се радвам да продължи да е в Министерство на финансите, защото знам, че ще проверява всяка една стотинка“, каза той.

Петков е категоричен, че не влиза с пакет от хора, за да може да се стикова все пак с коалиционните партньори.

„Според мен шансът да не стане нищо този път е близко до нула. Осъзнаваме колко е важно да имаме нормално правителство. Не тръгваме с его да правим промяна“, заяви Петков.

„Вярвам, че има шанс и да сме първи. Няма как да поканим на преговори ГЕРБ и ДПС. ГЕРБ трябва да минат през опозиция и то дълго време. Не може хората в областните градове да се страхуват от кметовете си“, каза политикът.

„Във всеки един от градовете, през които минавахме, има по един проект, който се бави 30 години. Всички са обещавали да го направят и не са – околовръстното на Пловдив, болницата в Ямбол, магистрала „Черно море“, „Хемус“, тунелът под Шипка. Искам да кажа, че това ще е задачата ни. За да се усети наистина промяната е това – да направим по един основополагащ проект, който се е чакал от много години във всеки един от тези райони“, каза той.

Петков заяви, още, че е платил 5 млн. данъци на България за последните години.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *