Изгониха Кирил Петков от плажа Корал, откъдето изгря звездата му

България отблизо

Изгониха Кирил Петков от плажа Корал, откъдето изгря звездата му.

Не харесвам да има частни плажове, нито хората, които пазят плажовете, както е на Иракли, Карадере, Корал и няколко други места, да си поставят палатките върху дюните, без значение дали са известни, богати или просто начинаещи политици.

Намирам за правилно поведението на Наско Русев, който лично е изгонил Кирил от плажа.

Тъй като съм изкарал известен брой години на този плаж, с Кирил и Наско, си мисля, че в държавата има по-сериозни проблеми, които да бъдат фокус на вниманието.

А именно това, че след като обслужихме руснаците, американците и останалите партньори, не остана време да помислим за българските национални интереси и същите се оказаха заложници на един пилон със знаме, извънредно законодателство поради един криминален случай с гаджетата на една девойка, летният терор върху собствениците на автомобили и подготовката за местните избори, чиито флагман е нежеланието на бившите служби на Тодор Живков да смалим руското присъствие на ниво паметници.

Когато се върнете от плажовете и ваканцията, ще заварите една опоскана страна, в която нито еврофондовете, нито плана за възстановяване, нито приходите от данъци, соларна енергия или продажба на оръжие, могат да компенсират липсата на цел, задачи и мисия в правителството и сред депутатите.

Ако вярвате, че в тази ситуация хора като Ицо Хазарта или Кирил Петков могат да направят разликата, значи сте много наивни, а вероятно и слабо образовани. Или пък твърде наивни и доверчиви, което си е форма на глупост.

Глупостите почват от погрешните избори, каквито ние направихме в огромно количество през последните години, затова сега държавата ни се управлява от Спецов, Василев и останалите предприемачи, стиснали републиката за топките в желанието си да забогатеят непременно и веднага.

За да се промени това, трябва много бързо и много категорично да изгоним кирилпетковците и асенвасилевците не просто от плажа Корал, но и от държавните дела.

Комисионери нямат място в държавното ръководство. Това важи и за предишната вълна специалисти – горановците, божковите калинки, червените божанки и другата измет.

Да си знаете.

Иво Димчев

Tagged

2 thoughts on “Изгониха Кирил Петков от плажа Корал, откъдето изгря звездата му

  1. Бих попитала, що не са го топнали в морето малко по така този национален предател

  2. И как по-точно го изгониха, че не се разбира нищо от писанието? Бивш премиер, с полагащата му се по закон охрана, някой недоносен примат е сънувал, че го е изгонил! Ей, много си повярвахте някои, ха поспрете се малко, осъзнайте се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *