Измамник замотава главите на самотни жени във Фейсбук, представя се за бедстващ американец-вдовец. Вижте какви са номерата му!

България отблизо

Patrick Arthur, Оhene Ba, Stephen Richard. Това са само част от никовете на един и същ измамник, който активно зарибява жени във Фейсбук и им обещава…вечна любов. Странно защо избира само българки и голямата му мечта е да дойде да живее в България, където ще срещне любовта, пък и страната ни била прекрасна.

Критерият за дамите е да са разведени или вдовици, да са богати и да се влюбят в него, за което той хвърля пот и енергия всеки ден. Служи със с Гугъл-преводач и  нарича всяка „Скъпи“, вместо „Скъпа“ и това е първото, по което ще го познаете. Второто са сладникавите комплименти от рода „не мога без теб“, „влюбих се още като те видях“, дори жената да няма профилна снимка! Голяма любов, голямо нещо! Явно виденията му идват по телепатичен път.

Версията му е една и съща, за да не я забрави. Независимо под кое име се подвизава, той разказва, че е одовял, от мъка е отишъл да изкарва пари на нефтена платформа някъде край Осло, за да издържа двете си невръстни деца. Те са при гледачка в САЩ /тук градовете и щатите силно се разминават във всеки профил/.

Къде е проблемът ли? Ами фирмата. Като се качил на платформата, му казали, че ще пращат пари на децата, но на него нито долар, докато не намери любовта. Съгласи ли се някоя жена да заживее с него, ще го пуснат. Иначе от две години не е стъпвал на земята, не е взел и ден отпуск, защото фирмата не разрешава. Единствено женска любов може да го спаси.

Къде е уловката? Той няма пукнат цент, защото фирмата не му плаща, а държи парите на влог. Ще му ги даде, когато си намери жена. За целта обаче, за да стигне до любимата си, тя трябва да му прати пари за билет до България и отделно сума, с която да докаже на шефовете му, че…го обича.
История, съшити с бели конци, нали?

 

Но колкото и невероятно да звучи Patrick Arthur, Оhene Ba, Stephen Richard и не знаем останалите му никове, успява да замотае главите на самотни българки с обещанието, че ще дойде да ги вземе и на крилете на любовта ще ги отведе в САЩ, където ще живеят влюбени и до дълбоки старини. А от фирмата ще му дадат не само парите, но и пожизнена пенсия.
Колко ли трябва да си наивен, за да се хванеш на това? А колко самотен?

Но факт. Десетки вече са се хванали и са му пратили пари. В мига, в който преводът пристигне, дамата бива блокирана и той тръгва на лов за нова. Пък тя започва да се оплаква на приятелки в месинджъра, но се оказва, че „самотникът“ отдавна си пише и с тях.
Като видите тези профили и тази снимка, бягайте драги дами. Колкото и да сте самотни.
Той е измамник и няма да дойде.
А вие ще останете с разбити сърца и празни банкови сметки.

Tagged

1 thought on “Измамник замотава главите на самотни жени във Фейсбук, представя се за бедстващ американец-вдовец. Вижте какви са номерата му!

  1. Немога да разбера как може да има такива прости жени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *