Изненада: Ахмед Доган отново застава начело на ДПС! Ето какво ни готвят заедно с Пеевски и Борисов

България отблизо

Ахмед Доган ще ръководи Движението за права и свободи до провеждането на отчетно-изборна конференция на партията, научи БЛИЦ от два независими източника.

 

По-рано днес Мустафа Карадайъ се оттегли от шефския пост, както медията ни писа първа.

В ДПС отчитат съществения принос на Делян Пеевски за отличния резултат на изборите за местна власт.

В партията са категорични, че Пеевски има голяма роля за стабилността на управлението.

Сегашният съпредседател на парламентарната група на Движението е радетел за добруването на хората и в парламента заема национално отговорни позиции за разлика от други политици, които залагат на конфронтацията.

Вчера Пеевски получи висока оценка и от журналиста Илхан Андай.

Според него Пеевски е оказал важна роля за стройната организация на работа на кметския вот.

КОМЕНТАР НА ИСТИНАТА

Доста години Доган, Борисов и Пеевски бяха сред най-черните, корумпирани, едва ли не мафиотски политици в ДПС и България. Те бяха виновни за всичко лошо, което ставаше в страната. И изведнъж „Промяната“ на Кирчо и Асенчо ги изпра до бяло. Дори толкова бяло, че Борисов започна да управлява държавата, а Пеевски стана гуру и наставник не само на ДПС, но и на повечето други партии. Депутати от различни партии се тълпяха пред кабинета на Пеевски в парламента, когато стане напечено. Например по време на протестите на земеделци, миньори и енергетици.

Сега дойде и вестта за оставката на Мустафа Карадайъ, който беше лидер на ДПС и не беше прегрешил в нищо. Но изведнъж подаде оставка. И без никакви обяснения. А Доган, който от години си живуркаше в сянка, като почетен председател изведнъж отново пое кормилото.

Защо? Дали само, за да го остави в ръцете на Пеевски през февруари 2024 година, когато е отчетно-изборната конференция на ДПС? Или има и още нещо, неизвестно на широката публика засега?

Скоро ще се разбере какви са тези салтоморталета на тази най-важна част от сглобката в лицето на Борисов и Пеевски, както и техните партии, в които май вече активистите и членовете им няма да имат думата за нищо. Понеже Пеевски започна да се изявява като лидер от типа на Борисов. Той командва всичко в партията. И никой друг няма думата.

Дали точно такова управление не ни се готви на цялата държава?

Tagged

1 thought on “Изненада: Ахмед Доган отново застава начело на ДПС! Ето какво ни готвят заедно с Пеевски и Борисов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *