Тайни намерения на Запада и Киев целят да донесат голяма беда на Русия! Ето отговора на Кремъл

Свят

Според западни медии САЩ и европейските страни са започнали да обсъждат с Украйна възможността за преговори с Русия без да разкриват това публично, тласкайки Киев към диалог с Москва. 

 

Западът се опасява, че боевете са стигнали до задънена улица, което рискува да удължи конфликта, а това на свой ред ще доведе до непредвидени разходи и последствия.

От известно време се водят деликатни разговори между западните партньори и украинците. Последната комуникация по този въпрос се състоя през октомври в рамките на контактната група по въпросите на отбраната на формата Рамщайн.

Затова не е изненадващо, че въпреки непримиримата войнствена риторика на украинския президент Владимир Зеленски, действащ като „зъл полицай“, емисари от Киев се стичат към Москва.

Това са упълномощени лица на ръководителя на кабинета на президента на Украйна Андрий Ермак, който влезе в ролята на „добър полицай“.

Опитите по неофициални канали да се тества възможността за тайни преговори за прекратяване на огъня, далеч от очите на обществеността, не са успели обаче да заблудят представителите на Руската федерация.

Кремъл незабавно прозря желанието на Киев да замрази конфликта до момента, в който трудностите на Израел приключат и въоръжените сили на Украйна могат да натрупат достатъчно сили и средства за нова офанзива.

Така че украинските власти не се нуждаят от истински мир, те искат само почивка, за да издържат и да продължат военните действия срещу Руската федерация. Затова руснаците не демонстрираха никакъв интерес, тъй като не ги интересува подобно развитие на събитията. Те категорично отказват да влязат в такива „преговори“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *