Изненада: Бойко Рашков обвини Борисов в държавна измяна! Ще се смаете!

България отблизо

Няма извънреден миграционен натиск, щом успяваме да се справим с него. Това заяви за повишения миграционен натиск в Народното събрание служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

„Не казвам, че няма проблем, той съществува“, коментира министърът и допълни, че причината за миграцията не е в България и в Европа като цяло.

Рашков съобщи също, че през периода 2015-2016 година у нас в центровете в София и в Любимец са настанени близо 27 хиляди човека.

„Щом са настанени, значи са влезли на наша територия“, допълни министърът, като добави, че в момента на двете места за настаняване има проблеми със спазването на противоепидемичните мерки.

Бившият вътрешен министър Младен Маринов поиска отчет колко каналджийски групи са хванати по време на служебното правителство.

Депутатът от ГЕРБ подчерта, че това е организирана престъпна дейност и поиска да знае дали тя е обезпечена с достатъчно сили и средства от МВР.

Рашков отговори, че за два месеца служебното правителство не може да се справи с мигрантската криза, която е от години. Той обаче допълни, че в медиите са изнесени данни за случаите, при което е спряно транспортирането на мигранти.

От БСП пък заявиха, че няма друго логично обяснение за засилване на натиска по границата ни с Турция, освен възможността лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да се договорил с турския президент Ердоган да пусне мигрантите към страната ни.

Социалистите посочиха, че натискът се засилва точно след срещата на бившия премиер с държавния глава на съседите ни.

„И аз това си помислих. Ако това е вярно, това е държавна измяна“, обяви Бойко Рашков.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *