четвъртък, април 25, 2024
Начало > България отблизо > Изненада: БСП разбива ГЕРБ, ако вземе третия мандат!

Изненада: БСП разбива ГЕРБ, ако вземе третия мандат!

България отблизо

БСП размени остри реплики с представители на новите партии в спор за авторството на някои от предложенията в новия парламент, предава Нова тв.

 

 

„БСП е системна партия, а не партия на статуквото. Не сме водили разговори с „Има такъв народ“, нито официални, нито неофициални“.

Това каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на БСП.

Според него няма остри противоречия между програмите на БСП и „Има такъв народ“, но преди всичко има неща, които трябва да се свършат, преди да се стига до предсрочни избори

Свиленски смята, че българското общество няма нужда от заяждания и спорове за авторство на законопроекти.

Той заяви, че ако БСП получи трети мандат, ще се свика съвет и ще се обсъдят възможностите, но е логично за министър-председател да бъде издигнат председателят на партията Корнелия Нинова.

„Факт е, че в последните си дни правителството сменя и назначава, взема решения за концесии, оправдава мораториум върху някои от решенията му“, убеден е социалистът.

Той подчерта, че всички назначения и сделки на правителството ще бъдат преразгледани и тези, които не отговарят на закона, ще бъдат анулирани, а виновните наказани с цялата строгост на закона.

Tagged

1 thought on “Изненада: БСП разбива ГЕРБ, ако вземе третия мандат!

  1. Правителство с мандат на БСП е оригинална идея. Има ползи за държавата независимо, че няма дълъг хоризонт. Пък и кадрите се каляват в работа а не в конгреси и сонференции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *