Изненада! Гери-Никол влиза в политиката? Ето на кои ще пристане певицата с яката д*пара

България отблизо

Български сайт гръмко обяви, че Гери – Никол ще пее на Бузлуджа! И ще бъде гвоздеят на програмата на тържествата на левицата, заедно с колежката си Дара.

Сайтът припомни, че младата ни надежда вече има опит със столетницата и натърти, че е пяла по време на кампанията на президента Румен Радев.

Под „горещата“ новина бе оставено достатъчно място за коментари, които буквално размазаха хип-хоп изпълнителката. Там се изляха такива цинизми и обиди, че чак да се изчервиш като ги четеш. Никой обаче не ги изтри заради съдържанието им и те още си висят в интернет пространството, като правят на пух и прах  варненката, като се започне от фигурата и морала й и се свърши с личните мераци на анонимни мъже какво биха искали да й сторят насаме, при това с грозни пикантни подробности. И всичко това продължава да си стои и ни закон, ни ДАНС го лови.

Гери – Никол се вбеси и отговори на сайта, че новината е измислица. Прочетох, че ще пея за БСП на Бузлуджа, а днес пък, че  кметът на Варна Иван Портних ми се  обадил, за да ме заплашва, че ако  пея за социалистите, няма да ме допусне  да участвам на концерта за празника на родния ми град.

Омръзна ми да чета лъжа след лъжа. Никога не съм казвала, че ще пея за БСП, защото просто не са ме канили  на Бузлуджа, никой не ме е потърсил, с никого не съм се договаряла.  Кметът на Варна г-н Портних също не ми е звънял да ме заплашва да не пея за социалистите.

Аз съм певица и е нормално да ме канят по различни събития, не деля публиката си по цветове, а на хора, които ме харесват и такива, които обичат друг тип музика. Ние, изпълнителите, сме надпартийни и ако пеем на едно или друго мероприятие не значи, че сме станали и политици.

Зареди тази фалшива новина, журналистите ми скъсаха телефона от звънене. Буквално бях подложена на денонощен тормоз, оплака се певицата.

Свиквай, Гери, свиквай!

В България е така.

Атовете се ритат и не пестят средства, нито подбират кого да си изберат за жертва в поредното партийно боричкане.

Омаскаряването тече с пълна сила и иди доказвай, че нямаш сестра.

А през есента ще става още по-страшно.

Народе, и ти свиквай.

Или скочи да се браниш.

Ако ти стиска!

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *