Изненада: Евросъюзът вече не преде! Молим Русия да дойде в България!

България отблизо

От Националния борд по туризъм са подготвили пакет от антикризисни мерки, които са предоставили на работодателските организации и днес те са били коментирани в Националния съвет за тристранно сътрудничество.

Това заяви в предаването „Лице в лице“ Поли Карастоянова, шеф на Борда по туризъм.

Тя допълни, че има два ключови аспекта, за да бъде подкрепен туризмът и не става дума за пари, дадени в аванс. „Предложението ни е комплексно – първият аспект се отнася до един ключов пазар за нас – това е Руската федерация.

Нашето предложение е да отпаднат визите за руските туристи, които посещават България“.

Тя уточни, че политическите съображения, които са били много силни до преди COVID-19, вече са различни.

„Видяхме, че европейската комисия, която третираше всяка помощ на национален сектор като престъпление, преди две седмици насърчи правителствата да подкрепят националните сектори. Считаме, че политическите съображения могат да отстъпят вече на различната реалност, в която живеем“.

Втората мярка – е свързана с подкрепа на авиацията. Туризмът и авиацията са двата сектора, които непосредствено пандемията покоси, и те са най-засегнати, допълни Поли Карастоянова, цитирана от информационна агенция Блиц.бг.

Както ние от ИСТИНАТА не веднъж сме казвали, Руската федерация е не само ключов пазар за нас. Русия е наша братска страна, а руският народ е братски народ, който ни е спасявал от няколко робства. И сега отново, но този път не народа, а управляващите търчат при Владимир Путин, за да  спасява България.

Не за друго, а защото след епидемията, която не се знае още колко ще се проточи, нашата икономика ще е рухнала. И ако не се възстанови в някаква степен поне туризма, и то най-мощният му сегмент, руските туристи, тогава може всички управляващи да си вземат шапките и да си ходят.

Защото няма да има с какво да плащат на никой в България. Нито заплати, нито пенсии. Затова сега изведнъж „политическите съображения, които били много силни преди пандемията, сега вече били отпаднали“.

Ами как няма да отпаднат?! Ами, че ако не отпаднат тези“съображения“, чрез които брюкселските бюрократи ни държаха в подчинение, то тогава ще отпадни държавата България. И понеже Брюксел вече няма пари, с които да поддържа 28 държави членки, нашите управляващи „пехливани“ хвърлят кърпата и пристават на Путин.

Защото за нашия „елит“ важи поговорката „Където ми е добре, там ми е родината“. Те нямат родина. Тяхната родина са парите. Това е!

Tagged

1 thought on “Изненада: Евросъюзът вече не преде! Молим Русия да дойде в България!

  1. ББ взима дивиденти от САЩ, ЕС и Русия, приятел със Златев, Кр. Георгиев, Тръм, Фрауто Борис….Надмина Т .Живков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *