Изненада: Отровното трио се разпада?! Ето какво се случва!

България отблизо

Един от организаторите на антиправителствените протести – проф. Велислав Минеков, постави едноседмичен ултиматум, за да не напусне Отровното трио.

Това предаде БНР.

Той ще прекрати участието си в триото, ако до 23 декември не бъде представена декларация за общи действия за честни избори от антиправителствените формации и ясни намерения за обединение.

Ултиматумът идва само ден, след като от Отровното трио съобщиха, че са постигнали споразумение с гражданската платформа на Мая Манолова за общо явяване на изборите, а Христо Иванов от Демократична България отхвърли евентуално предизборно обединение.

Припомняме, че и формацията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ отхвърли всякаква възможност за предизборни коалиции с Отровното трио и други извънпарламентарни партии и движения.

При това положение така нареченото Отровно трио не е далеч от пълно разпадане, по простата причина, че няма да може да повлияе на процесите по никакъв начин, защото нито е партия, нито е регистрирано като движение или друга платформа.

„Изглежда самоизяждането е по-желано от съединението. Струва ми се, че нямам силите да бъда посредник в нищетата на преклонения разум.“ – написа Минеков във Фейсбук.

Tagged

1 thought on “Изненада: Отровното трио се разпада?! Ето какво се случва!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *