Илиян от „Игри на волята“ издаде голяма тайна за Мани. Заедно ли са? Или е била част от играта му?

България отблизо Лайф зад паравана

В специално интервю за Vbox7 отпадналият преди дни от „Игри на волята“ – Илиян Цветков, разкри истината за отношенията си с Мани след края на хитовото реалити на NOVA.

Той коментира и саботажа, който Мани и Фейгин направиха, за да предизвикат разпадане на племето на „Супергероите“. Двете участнички скриха част от пъзела по трасето, което на практика направи невъзможно изпълнението на финалната задача във вчерашната битка и сложи край на историята на синьото племе в този сезон.

„Това го чувствам и като моя победа. Много щеше да ме е яд, ако планът не беше изпълнен. Изискваше се много смелост, беше най-адекватното нещо, което можеше да направят, за да се съхранят“, откровен е Илиян.

 

Ето и пълния текст на интервюто с Илиян:

Успяхте ли да изясните отношенията си с Цветан?

В крайна сметка с Цветан успяхме да си оправим отношенията, защото аз до ден днешен продължавам да твърдя, че той е добър човек, но беше под лошото влияние на Вики.

Виждате ли се с Мани в Англия?

С Мани сме неразделни дори и в Англия. Много се радвам, че има някого, когото всичко изпуска в България и е заедно тук с мен и така може да гледаме заедно епизодите и да имаме същото преживяване, което имат и другите участници в момента в София.

Беше ли манипулиран от Мани?

Със сигурност не бях манипулиран от Мани. Ние взимахме всяко едно решение заедно, но явно в очите на другите нещата са изглеждали по различен начин. По-скоро аз й казвах какво да прави и тя ме слушаше.

В социалните мрежи пишат, че с Мани сте гаджета. Така ли е?

Явно дойде времето да прекратя всички спекулации дали сме заедно с Мани – не, не сме. Но не е тайна за никого колко сме близки имайки предвид нещата, които сме преживели заедно. Тя продължава да ме харесва, а аз я харесвам само като човек. Като всяка жена може да се е надявала на нещо повече. Но това беше само игра.

Какво зрителите не разбраха за теб?

Това, което зрителите не разбраха за мен е, че аз твърдо заставам зад моите хора, както в играта, така и в живота. Просто не ми се отдаде шанс да защитя някого от моите хора. В повечето пъти аз бях в ситуацията някой мен да ме покрива или да ме спасява.

Б.Р.

Припомняме, че още във визитката си Илиян обяви, че ще печели чрез стратегии и коалиции и ще използва чара си, защото бил красив. Мани пък призна, че отдавна търси любовта и няма нищо против да я намери. 

Е, намери я, но само наполовина. Илиян няма намерения да се обвързва, нито пък да се лиши от останалото женско внимание, докато работи и като модел.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *