Генерал Армагедон уплаши Запада: Ето какво се случва!

Свят

Командващият спецоперацията на Русия ген. Сергей Суровикин стана герой на западните медии. Наистина герой, от който те доста се страхуват. Страхуват се, че Русия ще победи и Западът ще трябва да преклони глава. Това и историята го показва – на всеки сто години Русия натрива носа на Запада, за да му държи влага през следващите сто години.

 

„В руската армия, с идването на новия командващ специалната военна операция операция Сергей Суровикин, се появиха признаци на по-голяма тактическа съгласуваност.
Военната му тактика напълно нарушава правилата на войната, но за съжаление тя се оказа ефективна в Сирия“, пишат западни медии.

Назначаването на генерал Сергей Суровикин за командващ групировката на руските въоръжени сили в украинската зона за специални операции на 8 октомври беше знаково събитие не само за Русия, но и за редица западни медии.

Британският вестник The Guardian нарече новия командващ спецоперацията «абсолютно безмилостен». The Times и Daily Mail писаха за участието на Суровикин в бомбардировките на сирийското Алепо, а таблоидът The Sun подчертава бойния дух на «генерал Армагедон».

Германското издание Focus описва Сергей Суровикин като «военачалник с тъмна история». Испаноезичната секция на BBC припомня времето на чеченските войни, когато сегашният командващ специалната операция заплаши да убие по трима терористи за всеки убит руски войник, след смъртта на девет войници от разузнавателната група на 42-ра гвардейска мотострелкова дивизия.

"Генерал Армагедон": Командващият спецоперацията на Русия ген. Суровикин стана герой на западните СМИ

Така средствата за масова информация на западните страни създават образа на руски военен, безмилостен към враговете си и способен да нанесе брутално поражение на всеки противник.

В Русия новото назначение на Суровикин се възприема с надеждата за промяна на формата на спецоперацията и по-забележими успехи по пътя към постигане на нейните цели.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *