Иран размаха пръст на Израел: Ще изпълним тази задача без колебание!

Свят

Заместник-командирът на Революционната гвардия на Иран намекна за възможността за удари срещу Израел, докато страховете нарастват, че войната между Израел и „Хамас“ ще се разпространи в по-широкия регион, съобщи Ен Би Си.

 

„Някои смятат, че директната ракетна атака срещу град Хайфа е най-практичният курс на действие“, каза Али Фадави, заместник-командир на Корпуса на гвардейците на ислямската революция.

„Ние ще изпълним тази задача без колебание, ако това е необходимо и наложително. Въпреки това, аз не съм този, който определя това задание“, добави Фадави, докато говори на събитие в подкрепа на Газа в джамията на Техеранския университет.

Коментарите на Фадави засилват опасенията, че Иран или подкрепяната от Иран „Хизбула“ в съседен Ливан, може да се намеси, разширявайки конфликта Израел – „Хамас“ във война в целия регион.

Източник БЛИЦ

Tagged

1 thought on “Иран размаха пръст на Израел: Ще изпълним тази задача без колебание!

  1. Евреите с какво право стрелят по територии в Сирия и Ливан? Намесата на Иран ще е унищожителна за всички в този конфликт. Краварите ще се изнесат от района изоставяйки израелците да се оправят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *