ИТН изригнаха: Кирил Петков не е бил министър, нарушил е Конституцията, искаме наказателна отговорност!

България отблизо

Конституционният съд на Република България защити Конституцията и националния ни суверенитет с единственото решение, което отговаря на закона и фактите.

 

Това заяви в пост във Фейсбук Радостин Василев от „Има такъв народ“.

Според него решението не е никаква изненада за юристите и е лъч надежда, че сме независима държава, в която се защитава основният закон, а не се обслужват чужди интереси. Всичко това се случи след безпрецедентен натиск от Кирил Петков към Конституционния съд чрез недопустими искания, критики и диктовка за решение, противно на правото.

Кирил Петков е бил министър на икономиката в нарушение на Конституцията на Република България. Това е абсолютно безпрецедентно нарушение на основния ни закон. Заради обратното действие на решението на КС по отношение на указа на президента, Кирил Петков реално никога не е бил министър.

Кирил Петков е декларирал неистинни обстоятелства в нарочна декларация. Действал е с пряк умисъл и следва да му бъде търсена наказателна отговорност.
Следват поредица от дела за отмяна на актовете на Кирил Петков от заинтересованите страни. Щетата нанесена от него на държавата е с неясен към момента размер.

Силата е в истината!

Tagged

1 thought on “ИТН изригнаха: Кирил Петков не е бил министър, нарушил е Конституцията, искаме наказателна отговорност!

  1. Славчо-о, твоите играчи са същите като теб – плосковидни и плитководни – на вас не ви пречи Боко крадеца, а Кирил Петков… Да пази Господ България, та дано никога не се докопате до власт, защото ще ни разгоните мамицата с егото и простотията си! Вече се демаскирахте и се видя истинската ви физиономия и нагон…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *