И Александър Симов СКОЧИ на Валери Симеонов! Вижте как го РАЗМАЗА заради ОБИДИТЕ към Русия!

България отблизо

Днес в ефира на btv, депутатът от БСП Александър Симов заяви категорично и на висок глас каква е позицията на огромната част от българския народ по отношение на наглите, абсурдни и с нищо недоказани обиди, които вицепремиерът Валери Симеонов произнесе по адрес на Патриарх Кирил и руската държава.

Няма никакъв смисъл Валери Симеонов да се извинява, заяви Александър Симов, цитиран от blitz.bg. В такава ситуация направо се махаш от правителството. Този човек си позволи, продължава Симов, да се държи не като вицепремиер, а като дребен хулиган. Ако се намираше в бургаска кръчма да играе белот и да пие бира – добре. Но от позицията си на вицепремиер, той прави скандала чудовищен.

Валери Симеонов се държи като озверял фашист, продължи гневно депутатът. Обижда цялата руска православна църква. Не съм против това един български политик да изразява позиция по този скандал, но това не трябва да става с думи, написани на стената на градска тоалетна, завърши Симов.

Имаше периоди, припомни Александър Симов, при които български президент, а сега гадже на Деси Банова, изобщо не споменаваше думата Русия в честванията на националния празник 3 март.

В случая трябва да кажем, че Александър Симов е абсолютно прав. Българите искат незабавната оставка на Валери Симеонов, който дотегна на всички с непрекъснатите скандали, които произвежда.

На всичко отгоре тези скандали не са предизвикани от някакъв реален проблем, а са изсмукани от пръстите на Симеонов и по-точно от някои негови покровители в американското посолство, които имат интерес хората в България да се занимават с неща, които нямат връзка с трагичното състояние на българската икономика, която е в колапс. Или с нечуваната демографска катастрофа, която заплашва да унищожи България и българския народ.

Нещо повече. Този чудовищен скандал разкрива ярко изявеното намерение на управляващата ГЕРБ, заедно с НФСБ да направят разрива между Русия и България огромен и непреодолим. И така да прекратят братските връзки между нашите два славянски и православни народи.

Такова е отдавнашното им намерение. Но българският народ със своя изключително чувствителен усет и с обичта си към своите православни руски братя винаги досега е провалял козните на герберските соросоиди и техните началници от Вашингтон и Брюксел.

Трябва да кажем още, че каквото и да правят нашите и чужди евроатлантици, каквито и скандали да продуцират, те няма да успеят да променят мнението на българите за Русия.

Точно обратното. Всички тези скандали само още повече убеждават хората в България, че някой много яростно се опитва да скара България и Русия. И след това, когато Руската федерация се отвърне напълно от нашата страна, да изтрият България като държава от картата на света. А българският народ да подложат на окончателно унищожаване.

Ето защо, колкото по-яростно слугите на Запада нападат Русия и нейните представители, толкова по категоричен и гневен е отговорът на българския народ. И, разбира се, толкова по-здрава става връзката между българи и руси.

И ако продължават по този начин, Вашингтон и Брюксел ще направят взаимната дружба между двата славянски народа, толкова здрава, колкото никога не е била в общата ни история. Ще я направят наистина крепка и нерушима, устояваща на всякакви беди.

Защото руският и българският народи споделят общи ценности, обща история, общи език и обичаи, обща духовност и култура. И в крайна сметка обща историческа съдба. А тези неща не могат да бъдат унищожени от никого. Колкото и да се мъчат фарисеите на злото.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

6 thoughts on “И Александър Симов СКОЧИ на Валери Симеонов! Вижте как го РАЗМАЗА заради ОБИДИТЕ към Русия!

  1. С ВЪЗХИЩЕНИЕ ВИ благодаря Г-н СИМОВ за ПРЕКРАСНОТО изказване, това е и НАШЕТО мнение…..НА НАРОДА!!!!!!!!!!! ПРЕДАТЕЛИТЕ в страната НИ се щенят като….МИШКИТЕ…за сажаление!!!!!!!!!! БЕЗУМИЕТО е ГОЛЯМО!!!!!!!!!!!!!!!! ОТВАТЕНА СЪМ от тях !!!!!!!!!! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ в ТОЗИ дух- УСПЕХ !!!!!!!!!! Г-н Македонски, благодаря ВИ за тази статия!!!!!!!!!!! ДАНО пове4е българи да 4етът тези истински информации !!!!!!!!!!!!!!

  2. От къде да вземат ум ГЕРБерите, за да знаят, че в кръчмата може да си говорят всичко, но пред света има неща като толерантност, дипломация, а и възпитание също!!!

  3. Алеко Константинов създаде бай Ганьо / но той може да е необразован българин, но е човек с добро сърце, хитър и т.н/. А Валери Симеонов е образован, но е зъл човек, алчен, невъзпитан и т.н Той няма място във властта. Гаф след гаф сътворява и Борисов го търпи. Защо ли??? За да не се виждат неговите грешки и гафове може би? Не мога да пиша от името на народа, но мога да кажа моето мнение : Да си ходи и Симеонов, и Борисов. Стига вече, СТИГА !!!! Не ви искам!!! Нека повече се чува нашето мнение хора. Пишете!!! Да си помогнем сами!!!!

    1. Не пишете, а действайте г-жо Вражиновска. Стига резили, стига наглост, стига продажност!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *