И замириса на бензин! Марешки обясни как ще дава по 5000 лева на гласувалите за него

България отблизо
Лидерът на ”Воля” Веселин Марешки направи интересно предложение към българите. Той обеща да обезщети всеки от тях с по 5000 лева, който е гласувал за неговата партия и тя е попаднала в парламента, а той не построи бензиностанции, които да продават гориво на социални цени.

Обещавам държавна или частна верига от бензиностанции, които да продават горивата на цени, които се харесват на хората. За година, две след мандата, ако няма такава верига и бензиностанция в определени райони, където сме получили подкрепа, и тя не продава на тези социални цени, на които на безброй граждани им харесва, ще ги обезщетя с по 5000 лева, ако не съм си изпълнил обещанието.

Подписваме договор предизборно, всеки, който подпише този договор, няма каво да губи. Може само да спечели, ако аз го излъжа. Тоест, аз имам обещание и поемам мои ангажименти, допълни в Нова Тв Марешки.

 

Марешки даде обяснение за своя имот в местността „Салтаната“ в Морската градина във Варна: „Купил съм тази сграда през 2012 година, сменил съм й боята и съм декларирал имота в общината. Естествено, че е законна сградата, абсолютно съм убеден. Не зная, защо ме питате, ако това беше новина, щеше да има хиляди протестиращи там, а протестиращите са тук, пред бензиностанциите в моя подкрепа в борбата ми срещу картела.“

В цялата тази безумна тарикатска кампания има няколко условия.

Марешки ще плаща, АКО ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА.

А той няма да влезе и обещанието му предварително се обезсмисля.

Предизборният договор няма юридическа стойност, защото тези, които си поискат парите, няма как да докажат, че са гласували за него. Вотът е таен.

И не на последно място той обещава бензиностанции, които и без това ще строи.

Винаги може да продава горивото с няколко стотинки по-евтино и да твърди, че това е социалната цена.

Защото каква е тази цена никой не може да изчисли, а ако го съди за неустойки, трябва да плаща за адвокат.

Общо взето започва лаишки лов на шарани, пардон избиратели.

Ама шараните вече ги няма…

Tagged

1 thought on “И замириса на бензин! Марешки обясни как ще дава по 5000 лева на гласувалите за него

  1. Село Незнайно.Читалище.Провежда се предизборно събрание.Става кандидатът за депутат и провежда прочувствена реч с обещания за „светло бъдеще“.След речта идва времето за въпроси.Става Иван и пита-„може ли да ми вдигнеш оградата,като те изберем?“Може“,отговаря кандидатът.Става стамат-„да,ама тази ограда ще ми пречи“-ще я съборим,отговаря кандидатът.(за кратко ще го нарека М)Полемиката тече във стил „ще ли ?-ще,ще“
    накрая става бай Петър и казва-„искам да те стисна за топките(мъдете,текстикулите и т.н.)Защо бе?-попитал М и с неволно движение на ръката прикрил „скъпоценностите си“.Ами защото сега всичко обещавате,а като ви изберем и казвате-хвани ме за оная работа,та ако може сега да те стисна….не се доизказал бай Петър!
    всяка връзка с лица е измислена!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *