И патриотите се сджавкаха. Нарекоха Волен Сидеров мишка и го заплашиха

България отблизо
Разграничавам се от изказването на областния управител на София-област Илиан Тодоров относно протестиращите. Той вече  е представител на НФСБ, а не на ”АТАКА”.

Това  заяви председателят на „Атака“ Волен Сидеров, съобщиха от пресцентъра на партията. Думите му са по повод написаното в социалното мрежи от Тодоров, че протестиращите са изроди и алкохолизирана тълпа, която трябва да си вземе ковчезите, чувалите и простотията и да отиде да блокира някоя междугалактическата магистрала.

По-рано днес самият областен управител на София поясни, че написаното от него е било в лично качество и се е изказал не като политик, а като баща.

Златният пръст, който се криеше като плъх под масата се бил разграничил от мен! Да мълчи като мишка за да не си отворя устата, за да стане ясно защо всички се разграничихме от него!, пише Илиан Тодоров, цитиран от пресцентъра си.

Да каже кой му написа Планът “Сидеров”! Кой беше идеологът? Илиан Тодоров и Димитър Димов. Кой измисли “ Православна Солидарност”? Сидеров, не си прави ПР на мой гръб защото ще останеш много доволен! Волене, отдавна се разграничихме от теб- политически труп!, добавя областният управител на София.

Тежки думи.

Ако Илиан Тодоров, на когото е поверено управлението на цяла София, разграничава понятията управник и баща, трябва да си направи един обществен профил като политик и един отделен като родител.

Иначе замесва цялата си партия в лични ежби.

Но дори като баща не бива да говори за трупове. Било то и политически.

Хората протестират и най-малко Сидеров е виновен за това.

Пък ако ще ругае народа, не е ли по-добре да си даде оставката?

Защото и той е съучастник в процеса, докарал народа до улицата!

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *