И Татяна Буруджиева се метна на Мая Манолова и обвини…няма да повярвате кого!

България отблизо

Политологът доц. Татяна Буруджиева коментира резултатите, които  „Галъп“ разпространи след направено независимо изследване за нагласите за кмет за София във връзка с местните избори тази есен.

Според изследването, Манолова води с 8 процента през Вечното Данче.

Буруджиева заяви в сутрешния блок на bTV, че не винаги, когато агенциите дават добри резултати за социалистите те са фалшиви. И е възможно те да съдържат голяма доза истина.

„Г-жа Манолова е в центъра на вниманието на софиянци от около месец и нещо. Но това не е, защото тя е положила усилия, а защото се води агресивна кампания срещу нея. Подобен тип влизане в кампания е винаги негативно за тези, които я правят. Септември ще видим какъв е ефектът от тази негативна кампания“, каза политологът.

Четейки между редовете излиза, че ще загуби този, който е започнал с негативизма. В такъв случай нима Буруджиева скача срещу ГЕРБ? Защото първо признава, че не Манолова е тръгнала със самооплюването си и второ, съдейки от медиите, по които то започна, в основата на атаката са ГЕРБ и никой друг. Даже вчера Борисов изплака, че ще му „вземат“ София.

Днес зрителите останаха с впечатлението, че и социоложката се хвърли в очернянето на Манолова, но се заплете в липсата на аргументи и призна, че масовата кампания по очернянето е дала обратен ефект.

Доц. Татяна Буруджиева коментира и сблъсъка между Румен Радев и Бойко Борисов. Според нея България не печели от този сблъсък. Тя посъветва в края на интервюто политиците: „Бъдете по – внимателни по време на избори, защото след това социолози и журналисти са lи виновни“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *