Кадиров отряза Запада и каза докъде ще стигне руската армия!

България отблизо

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров е коментирал изявлението на секретаря на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Алексей Данилов, че чеченските отряди са получили заповед да завземат властта в Молдова, съобщават световните издания.

„Тук на украинския хоризонт се появи още един самоуверен познавач, който уж разкри зловещите планове на Русия да завземе Молдова и предрече разпадането на Федерацията на дузина държави.

Обяснявам за такива експерти: все още трябва да учите и да учите относно плановете на Русия. Ако има заповед на Върховния главнокомандващ, ние сме готови да отидем дори в Америка, ще оставим Молдова далеч назад.

И всяка такава заповед не се обсъжда, а се изпълнява. Разполагаме с всички необходими сили, средства и техника, за да го реализираме.

Кавалеристът Мавлид Висаитов, награден с Ордена на Почетния легион, стигна до Елба. А днес сме на железни коне и за нас ще бъде истински празник.

Що се отнася до разпадането на Русия, тези опити на Запада са от 90-те години. Границите на Русия се променят само когато тя пожелае“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *