Калина Андролова предупреди: Радев иска да направи военен преврат в България!

България отблизо

Журналистката Калина Андролова пак се ядоса на протестиращите, които блокират България.

Вчера тя призова премиера Бойко Борисов да използва водни оръдия срещу тях. Сега тя в гневен пост в социалните мрежи тя пита „Какви са тези „протести“ по пет души в градовете из България?!“. Тя недоумява и защо телевизиите отразяват тези протести. Ето какво пише Андролова:

Освен протестърите Андролова съсипа и bTV. Журналистката не приема подхода на телевизията да обвинява полицията, че не е опазила обществения ред.  „Е, не мога да гледам как bTV обвиняват полицията, че не е опазила обществения ред на 17 август! Спрете се, бе!!! „, пише тя.

На 17 август вечерта колата на д-р Елена Мицева бе изпочупена от протестиращи, докато тя е вътре с децата си, само защото се е опитала да се прибере в дома си през окупираното от протестиращи кръстовище пред Румънското посолство.

 Андролова „попиля“ дежурно и президента Румен Радев. 

„Всички ходове на Радев вече са ясни – той мечтае да направи военен преврат, но не може, защото сме в ЕС. По тази причина участва в преврат с граждански средства, излизайки безцеремонно от политическата норма. Той се чувства отлично в тази роля, защото е обучен за война, а никога не е водил война. Това е едно психическо задържане, което взриви политическата ни действителност.“, пише тя.

Не знаем Андролова толкова ли мрази народа и президента, или просто иска да е в центъра на събитията и да се повтаря името й, а тя да се къпе в слава.

С каква армия президентът би направил преврат, като ни обезоръжиха до бяло знаме?

Това, че е военен, значи ли, че обича войната? Нали ги обучават да пазят мира?

Трябва ли народът вечно да търпи издевателствата и жалкия си живот и да не се съпротивлява, за да не нарушава комфорта на една журналистка?

Същата тази журналистка не уважава ли мнението на колегите си?

И с какво е над народа?

Богоизбрана ли е?

Аман!

 

Tagged

1 thought on “Калина Андролова предупреди: Радев иска да направи военен преврат в България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *