Камуфлажът ЛЪСНА: Цветанов ще „СЪВЕТВА“ Дариткова!

България отблизо

„Винаги има притеснение. Притеснявам се най-вече от ангажиментите, защото нося много дини под една мишница“.

„Същевременно съм практикуващ лекар и през годините не съм изоставяла пациентите си. В непленарните дни съм им на разположение. Надявам се още да имам възможност, поне в понеделниците и почивните дни“, каза тя.

Това заяви в ефира на Нова телевизия, току що назначеният от Борисов, председател на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

„Научих за поста си от Борисов и Цветанов. Последователно ми звъннаха. Борисов беше пръв и ми каза, че трябва да се поеме тази отговорност“, добави тя.

„Цветанов е втори в партията и основният, който познава добре структурите. Смятам в рамките на това, че напуска парламента, ще е свободен да реализира функциите си. Ще ползваме експертизата му по отношение на опита, който има. Винаги съм се възхищавала на неговата диалогичност“, каза Дариткова, цитирана от epicenter.bg.

Нормално е Даниела Дариткова да се притеснява от новата работа. Не е нормално обаче вместо депутатите от парламентарната група да си изберат своя нов шеф, това да правят Борисов и Цветанов. Що за партия е това, когато един – двама души вземат всички решения, а останалите са безгласни букви?!

А фактът, че дори депутатите от ГЕРБ са безгласни букви намира своето потвърждение от следващите думи на Дариткова. Тя направо и съвсем простодушно си заявява, че понеже Цветанов сега бил свободен, той можел напълно да реализира функциите си, каквото и да значи това. А тя, Дариткова, щяла да ползва неговия опит.

Какво означава това?! „Опитът“ на Цветанов не е описан в книга и за да го ползва този опит, тя Дариткова, трябва да разговаря с Цветанов. Тоест, той трябва да я съветва. За какво тогава беше целия този фарс с оставката на втория в ГЕРБ? По същия начин явно ще се постъпи и с Цецка Цачева. И нейната оставка сигурно е камуфлажна. Значи Борисов отново ни играе номера с Делян Добрев. Само че този път не намесиха структурите на ГЕРБ, защото явно те не обичат много Цецка и Цецко. А просто избраха за шеф на ПГ на ГЕРБ подходящ човек, който ще слуша Цветанов.

Това Борисов нарича „тежък удар“ и „поемане на отговорност“.

istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Камуфлажът ЛЪСНА: Цветанов ще „СЪВЕТВА“ Дариткова!

  1. От гьонсурати може да се очакват само такива изпълнения – гадни , подли , подиграващи се с морала .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *