Каракачанов: Възможно е да има още промени! Готов съм да седна и с БСП, и с ДПС!

България отблизо

Коалиционните съвети оттук нататък трябва да бъдат много откровени и ясни.

Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в Търговище, където наблюдава изпитания на танкове Т-72, съобщава БГНЕС.

По неговите думи, трябва ясно да се разпише какво се случва конкретно в следващите 8 месеца до края на мандата.

Той бе категоричен, че ще има още промени в кабинета , но тепърва ще се обсъжда какви точно ще бъдат те.

Каракачанов отказа да коментира евентуални нови промени в кабинета, преди те да са обсъдени с партньорите. Той обаче подчерта, че ултиматуми към ГЕРБ не са поставяни от страна на Обединени патриоти.

Каракачанов заяви, че е убеден, че ако ДПС и БСП дойдат власт, няма да измислят нищо ново. Не ги чул и по време на дебата.

Въпреки това съм готов съм и с тях да седнем, изтъкна той.

Припомняме, днес вотът на недоверие срещу правителството не мина, след като 124 депутати гласуваха против, а 11 – „въздържал се“.

След това вицепремиерът Томислав Дончев заяви, че кабинетът чува, но няма с кого да говори, съобщава news.bg.

Да се чуди човек на тази правителствена готовност за разговори и евентуално сформиране на ново правителство с БСП. Нали те бяха неосъществени комунисти, които помагат на олигархията?! Нали са основните врагове на ГЕРБ?!

Но няма какво да се чудим. Като им запари под краката ще приказват за отстъпки и за какво ли още не. А и в името на властта, хора като Каракачанов и Борисов са готови да седнат на една маса с всеки, независимо дали е опозиция или не. Затова хората не ги искат в коридорите на властта.

Tagged

1 thought on “Каракачанов: Възможно е да има още промени! Готов съм да седна и с БСП, и с ДПС!

  1. Не само са готови да седнат, но и да легнат със и на всеки, само и само да са на власт! Но не са готови да си подадат оставката, въпреки че народът им я иска! Протестиращите ли парализират държавата, или управляващите?! Нали постоянно повтарят наизустената си мантра без покритие, че правят всичко в името на народа! Ама аз, а и не само аз, питаме: защо не подават оставка – в името на народа, или в името на изгода??? И отговорът ни е от ясен по-ясен! Лъжливи, крадливи, безочливи тепигьози, МАРШ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *