Каракачанов заряза Джамбазки! Не му трябвали издънени политици!

България отблизо

Като прави подобно нещо – да си носи последствията. Това трябва да му е обеца на ухото.“

Така вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов коментира в сутрешния блок на БНТ нарушението, с което беше спрян евродепутатът Ангел Джамбазки. 

Припомняме, че преди около две седмици Джамбазки бе спрян за полицейска проверка в Самоков, дрегерът на място е отчел 1,5 промила алкохол.

Каракачанов подчерта, че веднага след случката е проверил какво е било поведението на Джамбакзи, като е установил, че евродепутатът не е използвал имунитета си и се е държал съвсем нормално при полицейската проверка.

Когато върху теб има повишени обществени очаквания, трябва да бъдеш малко по-стегнат, дори и когато решиш да се веселиш, заяви лидерът на ВМРО, цитиран от news.bg.

А и на кого му трябват издънени политици?! Джамбазки от обещаващото дете на ВМРО, за нула време се превърна в горещ картоф, до който никой не иска да се допре. Но…нека припомним, че и шефа на Джамбазки, Красимир Каракачанов, само преди седмици се издъни също много грозно. Това се случи по време на посещението на Борисов при Доналд Тръмп в САЩ.

Е, какво трябва да е наказанието за Каракачанов?! Да се маха от властта? Нееее, той просто обвини народа в простотия. И тази му арогантност, заедно с Бай Ганьовщината му, с която изложи цяла България в Щатите, останаха ненаказани.

Защото е ценен съюзник на Борисов. И защото не се интересува от властта. И няма да става съперник на Вожда, както Цветанов. Военният министър се интересува само от парите. И поради тази причина е удобен на Борисов. Затова каквото и да направи, Бащицата ще го покрие. За да има „коалиционен партньор“. Това е!

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *