Каракачанов изскочи изневиделица, скастри партиите и каза кога ще спрат тези „избори до дупка“!

България отблизо

„Това е само част от простотиите, които виждаме в Народното събрание (НС). Това бе най-просташкият парламент в цялата история на България“, това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов за репликите в парламента за сватби, булки, годежи и изчегъртане.

„Няма грам желание за елементарен диалог в това НС. За пореден път се видя, че партиите се превръщат в някакъв проект за власт.

Това ще продължава докогато ние българите си мислим, че за една нощ някакъв мисия трябва да дойде и да ни спаси. Трябва да мислим и да се оглеждаме преди да гласуваме“, призова Каракачанов в сутрешния блок на bTV.

По думите му „в този парламент има тотална анархия, безпринципност, популизъм, липса на отговорност, алчност и борба за власт“.

„Тошко не-знам-кой-беше, иска още пари в бюджета! Добре, де, момчета, вие два пъти сте победители на изборите, а вкарвате държавата в милиони разходи за избори.

Мислите, че сте велики? Да, като музиканти може, но като политици – не.

Много има да се учат. Ако третия път Слави Трифонов пак няма 121 депутати в НС, то какво ще правим? Четвърти избори януари месец? И това ще е  така, докато партията му, която и без това е еднодневка, не се свие до бутикови размери и престане да пречи на България “, заяви бившият вицепремиер за политическото държание на „Има такъв народ“ (ИТН).

„Като чуя синчетата на сините борци да ми говорят за червени линии е смешно. Как преди разни хора сядаха на масата на Борисов, а сега казват, че не искат да говорят с ГЕРБ.

С Борисов си говорих само веднъж след края на кабинета, в които бяхме заедно. Това е така, защото и те си имат своите проблеми“, призна Каракачанов.

„В желанието си да вади компромати срещу предишното служебния кабинет изтърва монополите. Такава бърза инфлация у нас не е имало никога досега – вижте цените на всичко – скочиха.

Целият този цирк и омраза се разви по време на пандемия и опасност от миграция. Анархия и вакханалия – така ще определя служебния кабинет“, каза още бившият вицепремиер.

„Грешките са си изцяло наши. Явно подценихме възможностите на нашите структури и кандидатите, които предложихме. Повярвахме и на изследванията, според които, ако направим коалиция, то ще минем бариерата от 4%“, призна лидерът на ВМРО.

„Мислим за президентските избори, но това тепърва ще го обсъждаме. Много е важно кога ще бъдат изборите – имаме няколко варианта за кандидат.

Да подкрепим Румен Радев за втори тур не сме обсъждали.

Едно е ясно – на следващите парламентарни избори ще се явим самостоятелно“, категоричен бе Каракачанов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *