Каролев: Борисов няма конкуренция! Ще спечели всички избори. Стига се е навеждал! Трябва да ходи с високо вдигната глава!

България отблизо

Борисов не би трябвало да го е страх, въпреки че сме в година на избори. Това заяви царистът Владимир Каролев.

„Според мен ГЕРБ пак ще спечелят изборите. Не виждам Борисов от какво го е страх, освен от собствената му сянка. Той няма конкуренция в България, ГЕРБ няма конкуренция в България.

Аз не съм гласувал за ГЕРБ никога, но признавам, че те нямат конкурент в България и към днешна дата“, обяви Владимир Каролев. „Г-н Борисов управлява много здраво партията си в парламента, но за него думата реформа е забранена дума и тези пропуснати възможности идват от това, че не се правят реформи“, добави Каролев.

Не знам, Борисов отдавна не съм го виждал, но като го видя, ще му кажа – „писна ми“. Той трябва да престане на всичко, което стачкува, да му кляка. Какво значи „няма да закрия болница в моя мандат?“ Ами тя болницата отдавна закрита, там само се източва – говоря за видинската, имаше една болница, в която вътре всеки беше болен от пневмония – защо – защото за това има пътека и който отиде, го правят болен. Като се съкратят някои болници, тогава ще има пари за други болници, тогава ще има пари за вертолет и модерни линейки“, изтъкна Каролев.

Ама някакви партии му правели сечено. Да ги оставя и да продължава напред!

Вярно е, имаме много раздута администрация, ниски пенсии, голяма инфлация, но тези неща могат да се оправят, каза финансистът и намекна, че ГЕРБ има нужда от добри икономисти. /Например от него/.

Но иначе това е политическа сила, която няма равна и печели на всички фронтове.

На Каролев само му се искало Борисов да е по-смел.

Смел в какво?

И думата смел ли е, или нагъл?

Последното няма как да го разберем.

Tagged

3 thoughts on “Каролев: Борисов няма конкуренция! Ще спечели всички избори. Стига се е навеждал! Трябва да ходи с високо вдигната глава!

  1. Ти също нямаш конкуренция, шибан тъпанар, а уж си икономист!?Откъде се пръкнахте такива тъи дебили, не ми е ясно и ти и престъпната шайка ГЕРБ…Кой е този Борисов,бе шибаняк, цървул като теб!!!

  2. Ти също нямаш конкуренция, шибан тъпанар, а уж си икономист!?Откъде се пръкнахте такива тъи дебили, не ми е ясно и ти и престъпната шайка ГЕРБ…Кой е този Борисов,бе шибаняк, цървул като теб!!!В ЗАТВОРА И ЛУДНИЦАТА, НЕНОРМАЛНИЦИ, ЗА ТАМ СТЕ!!

  3. Владимир Илич Каролкин е апологет на Новая економическа политика, която вече десет години провежда любимата му Герб. Така забогатя този глупак, който иначе, в нормални условия, щеше да бъде само пиколо и ваксаджия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *