Кедми прогнозира: Руската армия скоро ще ликвидира най-важният лост на Запада в Украйна и тогава…

Свят

Според бившият шеф на израелските тайни служби Яков Кедми Русия съвсем скоро ще блокира снабдителните линии на украинската армия.

 

Той също така отбеляза, че основните части на армията са разположени близо до Днепър и че подкрепата на Запада идва от други региони. Според Кедми руските войски скоро ще прекъснат доставките на НАТО и ще поставят Киев в плачевно положение.

Кедми смята, че „без способността на Киев да премества и снабдява своите части в източните райони и без ежедневни доставки на боеприпаси, всички тези части ще изчезнат в рамките на една седмица“.

Експертът отбелязва, че територията между Приднестровието и Беларус е слабо място, върху което се изгражда коалиционната група.

Ако руснаците образуват фронт в района, те ще прекъснат доставките на всички части, разположени на изток от планирания фронт, каза Кедми. Без подкрепления, украинските войски в тези райони бързо ще загубят своята бойна сила.

Руските въоръжени сили отразяват всички опити на украинските военни да пробият отбранителната линия в района на Херсон. Това каза заместник-началникът на областната администрация Кирил Стремоусов.

„На фронтовете в Херсонска област на Руската федерация няма промяна. Въпреки постоянните опити на украинските сили да пробият отбранителните линии, съюзническите войски на Руската федерация отблъскват всички атаки“, пише той в Telegram канал.

Нито един от опитите на украинските подразделения да пробият отбранителната линия не беше успешен, а въоръжените сили на Украйна понасят много големи загуби в жива сила и техника, включително танкове и бронетранспортьори, допълни той.

Tagged

1 thought on “Кедми прогнозира: Руската армия скоро ще ликвидира най-важният лост на Запада в Украйна и тогава…

  1. Вашистката хунта в Укропия е обречена. Да живее братският руски народ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *