Кирил Петков: Все повече българи харесват правителството ни, а Денков е незаменим!

България отблизо
„Правителството прави най-смислените стъпки във връзка и с диверсификацията на газа, и на местата, откъдето можем да го купуваме, но също и не прави прибързани стъпки във връзка с горивата. Подходът към „Лукойл“ е много систематичен“. Това каза днес пред журналисти в Плевен един от лидерите на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ Кирил Петков.

Той подчерта, че акад. Денков има умерен, но твърд подход и точно това ще даде „точно това, на което всички ние се надяваме – една нормална зима“.

 

ГЕРБ обявиха, че ще внесат предложение за отнемане на дерогацията на „Лукойл“ по-рано от вече гласуваната от депутатите дата – 1 октомври 2024 г. ДПС пък съобщиха, че ще подкрепят това предложение.

 

„Виждаме, че рисковете, които ни се случват, се преодоляват доста добре. Видяхте, че рисковете, които бяха при проблемите със земеделците се стигна до разумно решение, при рисковете с миньорите също се стигна до разумно решение“, подчерта Петков.

 

„Правителството започва да вдъхва доверие на всички ни“, добави той. По думите му доверието към правителството и към акад. Денков започва да става по-високо, отколкото към г-н Борисов или към другите лидери на политически партии.

 

 

Той добави, че от „Продължаваме промяната – Демократична България“ подават всеки сигнал за съмнения за купуване на гласове – официално към МВР, към областните дирекции, към главния секретар. „Най-опасното в изборите е купеният вот. Ако няма купен вот, България ще осъмне различна държава след местните избори“, заяви Петков.

Tagged

2 thoughts on “Кирил Петков: Все повече българи харесват правителството ни, а Денков е незаменим!

  1. Малоумник да не си предузирал с наркотика или изобщо нямаш капка мозък

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *