Кирил Петков към политиците: Започваме да ви следим! Ще видим кой ще фалшифицира изборите

България отблизо
Очаквам да имаме честни избори. Следващите двама министри – на МВР и на електронното управление ще ни покажат в каква посока ще се движат. Ще има ли много купен вот, дали ще бъдат „изгорени“ 400 000 гласа на българските граждани. Следим внимателно. Изборът беше на президента.

Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков преди Общото събрание на партията. Той коментира номинацията на Димитър Главчев за служебен министър-председател.

 

„В никакъв случай няма да имаме наши политически лица в този служебен кабинет. Отговорността трябва да се поеме от премиера. Ние ще следим много внимателно избора на министри“, добави Кирил Петков.

 

В този час „Продължаваме промяната“ провежда отчетно-изборно Общо събрание, което е второ поред и идва на фона на създалата се политическа криза.

Събранието ще продължи два дни.

 

Събитието ще бъде открито официално от лидерите на коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ в 10:30 часа, като официалната част ще продължи до 12:30 часа.

 

Общото събрание ще проведе избор на нови колективни органи на управление – Изпълнителен съвет и Национален съвет.

 

По инициатива на Изпълнителния съвет ще бъде проведено и допитване до делегатите на Общото събрание за кандидатите на ПП “Продължаваме промяната“ за предстоящите избори за членове на Европейския парламент.

 

Очаква се в събранието да участват около 400 делегати от цялата страна.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *