Корнелия Нинова КАТЕГОРИЧНО: СПРЕТЕ Истанбулската конвенция! Защитете БЪЛГАРСКАТА Конституция!

България отблизо

„Искам да отправя един призив към българските евродепутати от всички партии. Защото опитите за приемане и налагане на Истанбулската конвенция не само, че не са спрели. Точно обратното. Те се засилват“. 

„Преди няколко часа получихме информация, че утре в Европейския парламент ще се гласува важна резолюция. С нея се иска от съда на Европейския съюз да даде ход на процедура, чрез която конвенцията да бъде подписана от ЕС като цяло“.
„Може би знаете, че осем европейски държави не признават Истанбулската конвенция. Това са България, Чехия, Унгария, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Словакия и Великобритания. Ако се стигне до подписване на Конвенцията от целия ЕС, по силата на договора за функциониране на ЕС, сключеното такова споразумение ще има обвързваща сила за всички държави членки. Ако утре се гласува тази резолюция и съдът даде ход на процедура за подписване на Истанбулската конвенция от името на ЕС, и тя се подпише, то тя ще има обвързваща сила и за България.

„Ето защо се обръщам с призив към всички български евродепутати: Спрете Истанбулската конвенция!“- заяви Корнелия Нинова.

„В началото сме на кампания за европейски избори. Истинският разговор, истинските теми за бъдещето на Европа са други. Те са икономиката, неравенствата, различията между държавите членки, доходите, социална справедливост“, каза Нинова, цитирана от Фокус и Блиц. По думите ѝ утре, когато се гласува тази резолюция, с която ще се задължи целият ЕС да признае Истанбулската конвенция, може ние като българи да покажем, че над всичко стои върховенството на НАШАТА Конституция и грижата ни за българското семейство и българските деца“.
„Иска се ЕС да подпише Истанбулската конвенция – призовавам евродепутатите ни да защитят българската Конституция, българските семейства и деца и да не подкрепят това решение“, каза още Нинова.

Tagged

2 thoughts on “Корнелия Нинова КАТЕГОРИЧНО: СПРЕТЕ Истанбулската конвенция! Защитете БЪЛГАРСКАТА Конституция!

  1. Не мога да разбера, какво й пречи на Нинова тази конвенция!
    Явно се чуди как да трупа дивиденти предизборно
    като се опитва да разделя обществото само и само
    партията й да се добере до кокала.
    Конвенцията защитава хората от домашно насилие,
    а като я гледам другарката Нинова каква е мъжкарана сигурно честичко тъпани мъжа си у тях,
    а Истанбулската конвенция ще й отнеме подобни права (да бие половинката си). 😉
    Само не ми пейте старата песен, че в Истанбулската конвенция се говорело за трети пол, а хората били само мъже и жени!
    Първо в Истанбулската конвенция НИКЪДЕ НЕ СЕ СПОМЕНАВАТ ДУМИТЕ „ТРЕТИ ПОЛ“!!!
    Прочетете я ако не вярвате!!! Грамотни сте!!! Не позволявайте корумпирани и нагли политици да ви манипулират предизборно!!!
    Второ трети пол съществува реално(независимо дали Корнелия иска или не иска).
    По Дискавъри ченъл гледах филм, където се казваше, че на около 1000 случая един човек се ражда с различни комбинации от мъжки и женски полови органи!!!
    А по Булсатком всяка вечер еротичен канал дава разни момичета с цици и с пишки!!! Те кой пол са, като от кръста нагоре са жени, а от кръста надолу мъже!
    Но каквито и да са половите органи на даден индивид той или тя е с гарантирани човешки права, защото си е преди всичко ЧОВЕК!!! Точно това защитава Истанбулската конвенция – правото на всеки човек(независимо какъв пол е) да не става жертва на насилие, та макар и домашно такова!!!

  2. Конвенцията подкопава основите на семейството и подготвя почвата за превръщане на децата ни в безродни сексуално дезориентирани индивиди. Либерастите мразят понятията „мъж“ и „“жена“. Защо толкова често говорят за жените? Пълно лицемерие! Под жени те разбират и тези, които не се броят за мъже или момчета. Искат да се забрани да се помага на заблудените да влязат в правилния път, като обявяват помощта за заблудените като агресия в личния им живот. Не се поддавайте на мазните „доброжелатели“. Те са или заблудени невежи или подли грантояди, презиращи християнската и българските култури. Вижте какво пише в библията за обратните. Идеално са описани тяхната наглост, презрение към бога и почтенните хора.
    Библия – Римляни 1 глава

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *