Костадинов е разкрил „дяволски план за подкопаване биологичните сили на народа“

България отблизо

В най-актуалния си пост, публикуван преди часове във фейсбук, лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов пише за план, който цели „да се подкопаят биологичните сили на народа“.

Ето и какво гласи дословно той:

 

„Има много начини да се подкопаят биологичните сили на народа. Със средствата на пропагандата, особено чрез преса, радио, кино, листовки, кратки брошури, доклади и т.н., на населението трябва постоянно да се внушава мисълта, че е вредно да имат много деца. Да се изтъква колко много средства струва отглеждането на деца и какво може да се купи с тези средства.

Да се говори колко е опасно за здравето на жената раждането на деца и т.н. Едновременно с това трябва да се провежда широка пропаганда на противозачатъчните средства.

Трябва да се стимулират абортите.

На следващо място народът трябва да се раздели. Жителите на столицата не трябва да се смятат за един народ с тези от другите градове, жителите на градовете пък трябва да презират жителите на селата. Да им се внуши, че те са различно качество.

Само и единствено чрез планомерно прилагане на тези и всички останали мерки (изселване, затваряне в концлагери и физическо премахване на най-непримиримите) ще можем да сломим… и да ги разбием като народ.”

Край на цитата! Нарочно не написах името на народа, защото искам да ви питам две неща:

1. Може ли да предположите за кой народ става дума в този дяволски план?

2. Кой е авторът на плана?

Ще прочета внимателно всички отговори и на отговорилите верно ще изпратя подарък – един учебник по Родинознание.

За всички останали довечера ще направя специално видео, в което ще ви разкажа подробно не само за този план, н и за всичко останало, което не знаем за някои исторически събития.

А който не знае историята, обикновено я повтаря…“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *