Костадинов: Нужни са нови избори, за да запазим българската държавност!

България отблизо

Днес под дъното се оказва, че има двойно дъно. Това, на което ставаме свидетели тук, е изключително нелицеприятно и нещо, което удря по авторитета на българската държавност. Това заяви в Народното събрание лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов по време на дебатите за вот на недоверие на правителството.

 

„Нашето мнение е, че към настоящия момент този парламент е непълно изчерпал своя морален мандат“, посочи Костадинов.

„Най-доброто решение, което може да се случи, е максимално бързо всички ние да направим необходимото, за да можем да отидем на нови избори, които да послужат като един своеобразен референдум“, заяви лидерът на „Възраждане“.

„Най-доброто решение сега, с оглед на развъртащата се пропагандна машина, за да се избяга от тази изключително неприятна въртележка, която превръща българската политика в почти аналог на помийна яма, да отидем на избори, на които вече в разговори с избирателите си да им кажем ясно и категорично кой какво иска да направи, кой как смята да го направи“, обясни Костадинов.

„Кой кого предаде, кой какво обеща и какво изпълни, кой излъга. Защото когато фактите говорят, и боговете мълчат“, завърши той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *