Костадинов скочи на Стефан Янев

България отблизо
Лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов се разграничи от бившия служебен премиер Стефан Янев и категорично заяви – формацията няма да работи заедно с “Български възход”. По думите на лидера на “Възраждане” хората не знаели политическите намерения на Янев, а освен това Костадинов припомни, че точно той наложил строгите противоепидемични мерки и зеленият сертификат за COVID-19.

Гунчева по думите на Костадинов пък размила скандала с френското предложение за вдигането на ветото върху преговорите за членство на РСМ в ЕС, което бе одобрено от българския парламент. Срещу него се обявиха от “Възраждане” и “Има такъв народ” като по време на дебатите се чуха обвинения за национално предателство.

 

Депутати от “Възраждане” няма да подкрепят правителство на “Продължаваме промяната”, повтори категорично Костадинов пред bTV. Той посочи, че четирима народни представители от формацията са били потърсени от депутатите на Кирил Петков. За трима от тях съобщиха на пресконференция. Четвъртият – Стоян Таслаков, е бил потърсен непосредствено след края на пресконференцията. Половин час по-късно обаче обажданията прекъснали.

 

По думите на Костадинов те са били поканени на масата, за да се представят политики и приоритети.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *