Костадин Костадинов: Народното събрание за пореден път ще събере безразборна евроатлантическа тълпа

България отблизо

Доволни ли сте, че за пореден път Народното събрание ще събере не народни представители, а безразборна евроатлантическа тълпа. Това каза в речта си при откриването на 48-ото Народно събрание председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Мнозинството от народа се въздържа от участие в изборите и никой няма право да говори от името на народа. Апатия, отчайние, униние, нихилизъм, деградация. Това пише смъртната присъда на нашия народ всекидневно. Ще ви питам от тези хора ли очаквате да ви управляват, да бъдат справедливи и да поставят българския национален интерес? Съмнявам се“, коментира още Костадинов.

Той цитира Иван Вазов с две стихотворения, които прочете от трибуната – първото беше „Средството да нямаш врагове“, в което се споменава: „Преклонената главичка сабя не я сече“, и второто „Линее наш’то поколение“.

„Време е да обърнете поглед към себе си и да видите, че това, което отличава роба от свободния човек е правото на избор. Кой ще запази българския лев? Кой ще върне похитената държава? Няма да спрем да се борим за всеки българин и за всяка душа. Крайно време е България да се ръководи от мъже, а не от мижитурки“, заяви Костадин Костадинов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *