Лари Джонсън: Действията на западните профани принуждават Русия да завладее цяла Украйна

Свят

Екс-аналитикът на ЦРУ Лари Джонсън обяснява кои точно действия на западната върхушка водят директно към завладяването на цяла Украйна от руската армия.

Кръгът около Байдън, пише той, настоява Украйна да нанася удари по територията на Русия. Руснаците още повече ще побеснеят заради това. Но това не е емоционална ярост, при която те буйно ще размятат удари. Това е друг вид гняв, студен и силен. Гняв, на който само руснаците са способни.

«Добре. Ще ви приключим тогава, сега вече ще ви приключим, си казват те».

Защото внезапно, тези напъни да се нанасят удари по руска територия напълно променят техните сметки.

В началото имаше момент, в който Русия беше готова дори да позволи на Донбас, Донецк и Луганск, да останат в състава на Украйна, ако тя бе предоставила гаранции за това, че правата на хората в Луганск и Донецк ще се спазват и те няма да бъдат наказвани за това, че говорят на руски. Но, както разбрахме от думите на самата Ангела Меркел, това е било пълна профанация от страна на Запада. Те — Германия, Франция — въобще не са имали намерение да се съгласяват с това, нито да спазват Минските договорености. Те са лъгали. И тогава Русия разбра, че не може да има доверие на Запада. Така че сега тя ще превземе цяла Украйна. И ще стигне до победен край. Западните профани доста се постараха, за да накарат Русия да направи това.

Източник Нюз фронт

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *