Левон Хампарцумян: Без Еврозоната България загива

България отблизо
Банкерът Леевон Хампарцумян заяви, че влизането ни в Еврозоната е ключово и колкото по-бързо се присъединим, толкова по-добре ще живеем.

Икономистът Георги Ангелов коментира пред НОВА, че вече 25 години страната ни се готви за влизане в Еврозоната. Той подчерта, че е нужно да се обърне внимание на високата инфлация у нас и да се поработи за овладяването й.

 

Калоян Стойков от Института за енергиен мениджмънт призова дасе „Мисли за Еврозоната първо“. Той подчерта, че енужно да се обърне внимание на държавния бюджет, тъй като той може да се превърне в дългосрочен проблем.

Tagged

2 thoughts on “Левон Хампарцумян: Без Еврозоната България загива

  1. ЕБАХ го в лъжеца ………………..арменец бе !………….досега не съм срещал почтен арменец………………………ДА СПОМЕНА ли държавите които не са в ЕВРОЗОНАТА и просперират и се развиват без проблемно ………….няма смисъл , той този дето манипулира българите си е на заплата при тези от ЕВРОБАНКАТА които ще ни го нвачукат с даване на необезпечени заеми …………………помнете ми думата ! ОТДЕЛНО……………..кой предложи АРМЕНЕЦА за ШЕФ на българската централна банка ?????……………….да не мислите че е някоя политическа партия ?! ?! ?!………………..всичко се командва от САЩ или донякъде от Е. С………………………..БЪЛБГАРИЯ е втората държава в ЕВРОПА след Украйна в пряка зависимост от ЧУЖДИ РЕАКЦИОННИ ЕЛЕМЕНТИ ……………имам в предвид САЩ и Е. С.

  2. Да! Без еврозоната Хампарцумян загива!И това е добре за България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *